Op dag 19 beantwoord ik de tegenovergestelde vraag van dag 18. Day #19: Your least favorite comic to screen character adaptation? Ik moet zeggen dat ik weer net als bij dag 13 heerlijk kan zeuren.

Om de vraag te beantwoorden: Anna Paquin als Rogue!!! Ik heb niks tegen Anna Paquin, maar de Rogue die ze van haar gemaakt hadden was om te janken. Waar te beginnen… Geen krachten van MsMarvel; ze kon niet vliegen, ze had geen bovenmenselijke kracht, etc. Te jong, haar verhaal was raar. Ze had niks met Mystique in de films, hoewel dit in de comics haar adoptiemoeder is. Het ergste vond ik haar relatie met Iceman aka Bobby in de film. Naar mijn weten heeft ze nooit een echte relatie met hem gehad in de comics.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.