De tactische, team-based, military shooter H-Hour: World’s Elite wil voor 7 juli $200,000 verzamelen. De game heeft tot nu toe 779 backers en $57,814. De game is speciaal voor de PlayStation 2 SOCOM games fans gemaakt.
David Sears, creative director van de SOCOM games besloot deze nieuwe uitdaging aan te gaan met Special Operations Forces Studios om de fans weer een soortgelijke game te geven. H-Hour: World’s Elite zal naar de PC en PlayStation 4 komen. Sears benadrukt dat de game geen HD versie van SOCOM II zal worden, maar een hoogwaardige opvolger.Wil je helpen de mensen van SOF hun goal te bereiken? Alle informatie over de game kun je hier vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.