Vandaag beantwoord ik vraag 16, de vraag van vandaag is niet echt een vraag: Day #16: The most powerful character? Technisch gezien is The One-Above-All het meest krachtige Marvel karakter, maar ik ga voor Thanos.

Thanos komt van Titan, een maan van Saturnus. Hij is misschien niet heel bekend bij het grote publiek en hij is geen held maar, hij is in combinatie met Heart of Universe, volgens hemzelf in elk geval het meest powerful. “This Turned me into the supreme being of this reality, it’s unquestionable master. Yes, God.”

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.