En op dag 13 beantwoord ik de vraag Day #13: Your least favorite character? Een leuke vraag waar ik niet lang over hoefde na te denken. Heerlijk even mijn frustraties kwijt over een bepaald personage…

Jean Grey aka Redd, Ms. Psyche, Jeannie of Marvel Girl. Bij het woord dramaqueen in het woordenboek staat haar foto. In de tekenfilm was ze altijd de jankende schreeuwende vrouw. En al haar liefdesproblemen en de manier waarop ze de naam Scott zegt word ik misselijk van. Ze is ook al honderd keer dood geweest, maar echt weg blijft ze helaas nooit.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.