Vandaag gaan we van start met de 30 Days Marvel Challenge! Doe vooral met mij mee, want ik ben benieuwd naar jullie antwoorden! Vandaag behandelen we Day #1: Your favorite character?.

Ik vind het zeer moeilijk om één favoriet te kiezen uit de enorme hoeveelheid Marvel karakters. Gelukkig heb ik zo mijn voorkeuren en kan ik de lijst heel wat uitdunnen. Nu is mijn nickname MsMarvel, maar zij is niet mijn favoriete karakter. Deadpool vind ik mega grappig maar is ook niet mijn favoriet. Gambit is een goede tweede, voornamelijk omdat hij sexy is en toffe krachten heeft. Maar nee, mijn favoriet is Rogue, ook wel Anna Marie. Haar accent, haar looks, en haar krachten maken haar tot mijn favoriete karakter. Ze kan de krachten en persoonlijkheid van andere mutanten in zich opnemen door hun huid aan te raken. Hoewel ze in de X-men films alleen deze krachten heeft, heeft ze in de comics nog andere krachten, namelijk supersonic snel vliegen, een bijna onverwoestbaar lichaam en extreme fysieke kracht. Een supersterke chick dus! En laat ze die laatste krachten nou voorgoed van MsMarvel hebben geabsorbeerd. Cirkel rond dacht ik zo!

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.