Tijdens het interview dat gehouden werd met de meiden van TeamGX liet [flag]nl[/flag] Flavorable weten dat de meiden van Queens of Atalante zich bij de Call of Duty clan PCS hebben gevoegd. PCS staat voor Professional CoD2 Squad en bestond al uit een junior en senior COD team voordat de dames erbij kwamen. Ik heb [flag]nl[/flag] Flavorable een aantal vragen mogen stellen over de fusie met PCS.

Waarom zijn jullie gestopt met Queens of Atalante en hebben jullie je bij PCS gevoegd?Nou, we zijn niet zo zeer gestopt, maar we hebben de boel overgepakt (Bij wijze van), en we zijn nu een aparte divisie van de PCS clan gewordenHoe zijn jullie met deze heren in contact gekomen?Nou, ik ken ze al een geruime tijd. De PCS bestaat eigenlijk uit een grote groep vrienden die via via bij elkaar terecht zijn gekomen. Ik ken ze via mijn vader, en een aantal goede kennissen die er ook al lid van waren.

Hebben deze heren jullie gevraagd om je bij hun te voegen? Op onze laatste Lanparty in eind Augustus hebben we een gesprek gehad met de clanleader van de PCS, zij sponsorden toen al onze website. Toen hebben we het gehad over de voordelen waarvan wij zouden kunnen genieten als wij ons als Ladies bij de PCS zouden voegen, waaronder dus een warserver en een publieke server. We hebben dit met de andere 2 leden overlegd, en die waren er ook tevreden mee, dus toen hebben we de overstap gemaakt.We moesten helaas alleen na vorige week afscheid nemen van Loqi, aangezien zij een erg druk studieschema had. Dat vonden wij logischerwijs ook belangrijker, dus wij hebben haar helaas moeten laten gaan.Hoe gaan jullie je nieuwe team combineren met TeamGX? Of kiezen jullie voor of het ene of toch het andere of gewoon beide?Nou, wij hebben momenteel een goede manier gevonden om beide te kunnen combineren, en we hopen dit zo te kunnen houden. TeamGX draait namelijk ook niet alleen om het gamen. En bij de PCS draait het voor ons voornamelijk om fun te hebben met vrienden.Waar draait TeamGX dan nog meer om?Nou, natuurlijk ook om het gamen voor vrouwen te promoten. Doormiddel van het spelen in ladders, en het bezoeken van bijvoorbeeld evenementen hopen wij dat te kunnen bereiken.Het team bestaat op dit moment uit de volgende meiden:[flag]nl[/flag] Dolliteon[flag]nl[/flag] Flavorable[flag]nl[/flag] MadamB!TCHFlavorable laat weten dat ze nieuwe meiden op het oog hebben voor de line-up, maar wil daar verder niet op in gaan.Meer weten over PCS? Kijk dan even op hun website: PCSanders.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.