De Counter-Strikers onder ons zijn welbekend met het programma Steam. Hiermee starten wij onder andere Counter-Strike op, maar het bevat ook de mogelijkheid om andere games op te starten. Vandaag is er een nieuwe update uitgebracht, dit keer word je ‘vrienden lijst’ gepimpt. Het begint meer weg te hebben van MSN, een foto bij je ‘profiel’ een Community account, de melding dat iemand een game is gaan spelen en dan de kleurtjes in je vrienden lijst.– Groen, als iemand een game speelt- Blauw, als iemand gewoon online is- Grijs, als iemand offline is

Klik op het plaatje om hem te vergroten
[toggle=Lees verder]Je kunt je ‘Community’ account bewerken en lid worden van groepen. Wat weer iets van Hyves weg heeft. Wat kun je nou in deze community doen:– Easily see your friends online – Schedule group events – Create a SteamID user profile – Create and join groups – Access Steam from within any game – Track gameplay stats – New chat rooms and game lobbies – Voice chat in-game or outOok kun je profielen bekijken en zien hoelang iemand Counter-Strike heeft speelt. De laatste update bevat in elk geval een grote update die gericht is op de community achter Steam. Wil je ook lid worden van een community, dan is misschien deze een optie: Female-Gamers Steam Community. [/toggle]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.