De Deense female counterstrike clan [flag]dk[/flag]Aurora Gaming uit Denemarken krijgt hun eigen tour door het land. De komende 2 maanden trekken ze samen met het mannen team Soa door Denemarken. Iedereen die wil kan spelen tegen de meiden en de jongens. Mocht je er heen willen en zo goed zijn dan zijn er verschillende prijzen te winnen.Hier vind je het programma van de meiden: (Zaterdag van 10:00 – 16:00) Randers Storcenter: d. 8. September – (Eliza and Tzar) Bruuns Galleri, Århus: d. 15. September – (Vildkatten and Eliza) Kolding Storcenter: d. 22. September – (Bambi and Tzar) VestsjællandsCentret, Slagelse: d. 29. September – (Bambi and Kirstine) City 2, Høje Tåstrup: d. 6. Oktober – (Kirstine and Nissepigen) Lyngby Storcenter: d. 27. Oktober – (Kirstine and Nissepigen) Field’s, Ørestad: d. 3. November – (Kirstine and Nissepigen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.