Enige tijd geleden stond op de website het bericht dat in België de voorrondes WCG qualifiers gespeeld zouden worden. Tijdens dit evenement streden vele Belgische teams naar de felbegeerde plaats voor de Belgische qualifier. Zo ook speelde er een team mee met een aantal Belgische dames en 1 jongen. – [flag]be[/flag] Sjlot (Belgicas)- [flag]be[/flag] Cmii (Belgicas)- [flag]be[/flag] Nightfoal (former Ku!)- [flag]be[/flag] lazy (former Femina-gaming)- [flag]be[/flag] dusty (Belgicas manager)Het team eindigde op een 3e plaats tijdens dit evenement. Op de website van Belgicas vinden we ook terug dat ze een nieuwe manager hebben. dAhn zal samen met Sjlot het team gaan managen. Dusty zal een stap terug doen maar zal zich wel bezighouden met het team. Wij willen jullie van harte feliciteren met een mooi behaalde 3e plaats, en wij wensen dAhn veel succes als nieuwe manager bij Belgicas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.