Capture the Flag
Alle familie van Mike waren astronauten, dus het is niet verwonderlijk dat ook hij op 12-jarige leeftijd zijn familie eer wil toedoen. Maar hij heeft eigenlijk maar één droom: een potje Capture the flag winnen. Nu heeft hij ontdekt hoe hij deze twee doelen kan combineren en er ook nog een slechterik mee aan te vechten: hij wil de vlag op de maan veroveren!

Our Love Will Grow
De dames imponeren met een wortel of een radijsje? In Our Love Will Grow kan je je eigen groentes verbouwen, producten produceren en sieraden maken van grondstoffen. Vervolgens kan je deze producten verkopen in het dorp of ermee de dames voor je winnen, trouwen en je leventje compleet maken. Een rustgevend spel wat veel weg heeft van Harvest Moon, en daarom voor de liefhebbers van dit soort spellen is deze game een kijkje waard.

Galaxy Control: 3D Strategy
Een lekkere strategie-game in multiplayer modus: in Galaxy Control: 3D Strategy ga je de strijd aan met andere spelers. Het doel is om je eigen nederzetting zo sterk mogelijk te maken en je verdediging en aanvalstroepen zo sterk mogelijk te maken. Kies je ervoor om je tegenstanders vroeg te verassen met een snelle aanval nu ze nog zwak zijn of wil je eerst jezelf zo sterk mogelijk maken? In dit prachtige 3D strategiespel kan je lekker allerlei strategieën proberen op zowel Steam als op je mobiele smartphone of tablet met de nu al bestaande apps.

About DarkPendula

Dol op Nintendo en stiekem wil ze alle Amiibo nog verzamelen. Met de 3DS, Wii U, PlayStation 3 en PlayStation 4 heeft ze een aardige gameverzameling opgebouwd. Als het uit komt is ze aanwezig op verschillende persevents. Met een afgeronde opleiding Informatica wil ze graag zelf games gaan maken.

View all posts by DarkPendula

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.