Het is weer vrijdag, de week is voorbij! Het is weekend, tijd om te gamen! Welkom op de Casual Friday! Voor deze Casual Friday bespreek ik het zoek en vind spel 100% Hidden Objects.

100% Hidden Objects is een heerlijk ontspannen spel waarbij je gewoon lekker kunt zoeken. Het spel bevat geen verhaallijn maar maakt dit goed door vele andere aspecten in het spel. Zo is dit spel ideaal voor de zware dagen waarbij je eindelijk thuis bent en niet nog al je energie in een te ingewikkeld spel wilt steken. Ben je meer van wat actie en kan het je allemaal juist niet snel genoeg? Dan is dit spel ook wat voor jou door de verschillende doelen die op tijdsdruk werken! Door de vele verschillende opties waaruit je kunt kiezen kun je het spel aanpassen naar de manier hoe jij het graag speelt.

img_100_hiddenobjects_1

Tijdens het spelen zal je soms munten verdienen of vinden in de achtergrond. Met genoeg munten kan je verschillende power-ups kopen. Deze ben je in het begin misschien niet nodig, maar met de prachtige achtergronden is het soms even denken waar je naar op zoek was. De vele voorwerpen op de locatie waar je zoekt zorgen er soms voor dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Met de verschillende power-ups kan je een hint krijgen, een object waar je naar zoekt laten oplichten en nog veel meer! Het nadeel is dat je sneller door de power-ups heen bent dan je denkt, en hoe fijner de power-up hoe duurder hij is. Een nieuwe kopen heeft helaas dan geen nut want je geld is op. Tijd dus om meer voorwerpen te vinden!

img_100_hiddenobjects_2

Naast de verschillende power-ups zijn er ook een aantal doelen die je kunt behalen in ieder level. Zo zal je links onder in beeld een aantal doelen hebben staan die het level wat uitdagender kunnen maken. Nieuwe levels worden pas vrijgespeeld als je een bepaald aantal sterren hebt. Deze sterren krijg je als je de drie doelen onder in beeld tijdens een level voltooid. Één van de doelen is om de expert tijd te halen. Dit betekend dat je alle voorwerpen binnen de tijd moet vinden om de ster te verdienen. Daarnaast kan je sterobjecten vinden: een speciaal object wat niet in je lijst staat en als je die vind verdien je weer een ster. Het duurt even voordat het doel aangeeft welk voorwerp je moet vinden en tegen de tijd dat dat in beeld staat heb je niet lang de tijd om te zoeken! Dit is perfect voor de puzzelaar die van wat actie houdt! Het laatste doel is de zoekroes: een balk die zich vult als jij snel achter elkaar voorwerpen vindt. Ben jij toe aan wat zoek-en-vind actie of juist even aan wat rust? 100% Hidden Objects heeft het beide!

img_100_hiddenobjects_3

Conclusie:
100% Hidden Objects is een fantastisch spel waarbij je lekker ontspannen kan gaan zoeken naar verschillende voorwerpen. Door verschillende modi kan je de gameplay een beetje naar je eigen hand zetten door bijvoorbeeld op zoek te gaan naar een lijst met afbeeldingen of met namen van de voorwerpen die je zoekt. Met prestaties om te verdienen en levels om vrij te spelen is er zat leuks te doen! Net niet genoeg uitdaging? Probeer dan alle levels eens compleet te voltooien door alle drie de sterren te verzamelen!

100% Hidden Objects is op [url=http://www.denda.com/store/product/10270012-100-hidden-objects] Denda Games [/url] een uur gratis te spelen, heb je er dan nog geen genoeg van? Dan kan je het voor €9,99 zelf kopen. Ook [url= http://www.denda.com/store/zoek-en-vind-spelletjes] voor meer zoek en vind spelletjes [/url] kan je op de website van Denda Games terecht.

About DarkPendula

Dol op Nintendo en stiekem wil ze alle Amiibo nog verzamelen. Met de 3DS, Wii U, PlayStation 3 en PlayStation 4 heeft ze een aardige gameverzameling opgebouwd. Als het uit komt is ze aanwezig op verschillende persevents. Met een afgeronde opleiding Informatica wil ze graag zelf games gaan maken.

View all posts by DarkPendula

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.