Gisteren kondigde De Sims aan dat ze vanaf nu met een nieuw Event rewards systeem werken. Dat betekent dat je tijdens verschillende evenementen in De Sims verschillende beloningen kunt krijgen. Voor het eerste evenement moet je dagelijks inloggen voor een dagelijkse beloning, hoe langer je dit volhoudt, hoe mooier uiteraard de beloning. In dit geval werk je toe naar een snackautomaat.

  1. Iedere dag zijn er nieuwe items beschikbaar om te claimen via het hoofdmenu van De Sims 4.
  2. Selecteer de Evenementen tegel om het speciale scherm te zien.
  3. Vanaf daar claim je alle items van de dag of die je misschien gemist hebt.
  4. Wat je claimt kom in bijvoorbeeld bouwmodus of CAS met een speciaal filter voor geclaimde items.
  5. Iedere week zal er een nieuwe set van beloningen klaar staan waarvan er iedere dag een nieuw item vrij komt.
  6. Dagen die je mist kun je tijdens het evenement altijd nog claimen met een week uitloop.

Op dit evenement zullen nog meer volgen, allen met andere manieren om beloningen te ontvangen, zoals in-game missies en acties gerelateerd aan verschillende feestdagen. Ik ben nog een beetje in twijfel. Enerzijds is het natuurlijk heel leuk dat je op deze manier gratis items kunt ontvangen. Zeker voor hen die wellicht wat minder te besteden hebben. Anderzijds vind ik het heel naar dat je daarvoor bijvoorbeeld steeds moet inloggen. Het geeft mij ook de indruk dat ze voorbereiden op Project Renee. Hoe denken jullie hierover?

Het eerste evenement is 30 mei gestart, dus wil je nog meedoen, vergeet dan niet vandaag De Sims 4 even op te starten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.