Deze week hebben we het over de letter W in onze alfabet challenge waarbij we de afgelopen weken, die inmiddels maanden zijn geworden, een letter behandeld en hierbij een game genoemd die start met de betreffende letter. Wat hebben we deze week voor jullie?

Patricia: Hier heb ik letterlijk maar twee seconden over na hoeven denken. Mijn game bij de letter W is World of Warcraft! Ik had ook Warcraft kunnen kiezen, die ik ook erg leuk vond om te spelen, maar World of Warcraft heb ik de nodige uren, weken, maanden en jaren aan besteed. Aan de kant van de Horde was ik te vinden met het uitvoeren van de Quests die ik tegen kwam. Voor mij een van de leukere aspecten van de game, net als het ontdekken van alle gebieden en het verzamelen van mounts (beesten of voertuigen om op te rijden of te vliegen). Ik zou het graag willen spelen maar vanwege een druk schema kom ik er soms tijden niet aan toe en dan vind ik het heel jammer dat je er maandelijks voor moet betalen.

Alena: Oke, ik heb even getwijfeld, want ik dacht aan Wii Sports, Wii Fit etc. Maar ik ga toch voor een nog klassiekere klassieker, Worms. Jawel, het mega irritante en toch ook zo lollige en vermakelijke Worms. Ik heb toch zo gelachen om alle ellende van die game. Wormen die werden opgeblazen, kamikaze wormen, wormen die in het water vallen. Erg sneu, maar erg hilarisch. Vooral het namen geven aan al je wormen vond ik hilarisch, want je kon dan je halve familie laten mee doen of misschien juist wel al je vijanden.

Lisa: Geen twijfel mogelijk, (The) Witcher 3: Wild Hunt natuurlijk! Ontzettend fan van de The Witcher-games en deel drie blijft mijn absolute favoriet. Ik ben inmiddels kwijt hoe vaak ik samen met Geralt en Roach op stap ben geweest, maar elke keer voelt het weer als thuiskomen. Daarnaast heb ik ook de Witcher signs getatoeëerd op mijn arm en heb ik een aardige verzameling aan collectibles; Gwentkaarten, zwaarden, statues, noem maar op. Ik denk dat het weer eens tijd wordt voor nóg een playthrough.

Linn: WWE: Legends of Wrestlemania. Ja, ja, op een blauwe maandag heb ik mij nog wel eens verdiept in worstelen. In Wrestlemania werd er het nodige afgevochten. Deze WWE: Legends of Wrestlemania was ideaal omdat hier alle oude helden in voorkwamen, waaronder Hulk Hogan, André the Giant en Jake “The Snake” Roberts. Mijn persoonlijke favoriet the Undertaker mocht natuurlijk ook niet ontbreken. Are you ready to rumble?!

JadziaSam: Hoewel ik in de wereld van World of Warcraft een eigen grote Nederlandse guild heb gehad en in die wereld zelfs ben getrouwd, voor de loot! Ga ik toch voor de voorganger Warcraft III: Reign of Chaos en Warcraft III: The Frozen Throne. Nog steeds zitten oneliners als “I’m not that kind of Orc” in mijn hoofd! Ja, ik speelde erg graag met de Orcs naast de Undead. Wat grappig is, want mijn eerste World of Warcraft avontuur begon met een Human Paladin dus Alliance. Onder lichte dwang van een van mijn beste vrienden ben ik erna ook weer ‘For the Horde’ gaan spelen en heb ik ook een aardige verzameling aan karakters binnen World of Warcraft. Waarom ik desondanks toch voor Warcraft III kies? Nou, World of Warcraft heeft een erg verslavende werking en ook ik heb heel wat nachten doorgehaald binnen de virtuele wereld van World of Warcraft. Ik speel de game nu ook heel voorzichtig af en toe en ga geen abonnement aan. Bij Warcraft III heb je gewoon superleuke campagnes en uiteraard RTS-matches. Je hebt geen druk van een guild die jouw hulp als healer of tank nodig heeft.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.