‘Can You Feel the Love Tonight?’ Disney bestaat 100 jaar en dat wordt op diverse manieren gevierd. Één van die manieren is een speciaal concert genaamd Disney100 in Concert. Zing luidkeels mee met ‘Let It Go’!

Dit belooft een spectaculaire show te worden die zowel jong als oud zal betoveren. De beste artiesten brengen in deze show de grootste Disney-hits ten gehore. Dit alles onder begeleiding van een groot live orkest. Op grote schermen wordt je meegezogen in de Disney-liefde én er is tevens een lichtshow. Zing op spectaculaire wijze mee met muziek uit bijvoorbeeld Frozen, the Lion King en de Kleine Zeemeermin. Ook liefhebbers van Stars Wars, Pirates of the Caribbean en Marvel krijgen fantastische muziek te horen.

Is je interesse al gewekt? De shows zijn op 27 en 28 december in de Ziggo Dome te Amsterdam. Zowel in de middag en de avond zijn er shows. De show van woenssag 27 december start om 19:30 uur en die van donderdag 28 december om 12:00, 15:30 em 19:30 uur. Wil jij daar echt bij zijn? Dan dien je zo snel mogelijk tickets aan te schaffen, want ze vliegen letterlijk weg. De show duurt in totaal 105 minuten en dat is exclusief pauze. Kaarten aanschaffen is hier mogelijk.

Artiesten die onderdeel uitmaken van deze magische show zijn geen onbekenden in de musicalwereld. Willemijn Verkaik, Vajen van den Bosch, Jamai, Stanley Burleson, April Darby en Jonathan Vroege dragen hun muzikale steentje bij.

Wil je deze speciale avond als Disney-liefhebber absoluut niet missen? Bestel dan snel je tickets.

© Disney

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.