De letter U, weet jij een game die begint met deze letter? Ik niet! Nou ja, uiteindelijk wel. Ik ben erg benieuwd of jullie er eentje, of meer weten te noemen. Deze letter is eentje die best een uitdaging is en er staan nog een paar letters op de plank die misschien erg lastig zijn.

Patricia: Bij gebrek aan een andere game ga ik voor het kaartspel Uno voor de iPad. Het kaartspel zelf zou ook een optie kunnen zijn, maar we hebben het in dit artikel over de computergames en gelukkig is er ook een virtuele versie van. Gelukkig voor mij, anders had ik deze letter echt over moeten slaan.

Alena: Voor de letter U kies een game die misschien niet zo bekend is, maar wel onderdeel is van een redelijk bekende game serie. Uru: Ages Beyond Myst. In Uru moet je puzzels oplossen en achter het mysterie van de D’ni komen. Je bent een soort antropoloog, die wil uitzoeken wat er met dit volk is gebeurd. In tegenstelling tot de andere games uit de Myst serie, was Uru geen point-and-click. Je kon namelijk in een 3D wereld rondlopen en verkennen, wat bij de andere games niet kon. Ik heb echt zo veel tijd in deze game gestoken en ik geloof niet dat ik het ooit heb uitgespeeld. Ik liep soms vast met puzzels en het internet was nog niet zo vol met tips dat ik even een goede walkthrough kon raadplegen. Misschien moet ik het weer eens installeren…

JadziaSam: Voor mij is er maar 1 game, of eigenlijk 2, die op deze plek onder de letter U moet komen te staan, en dat zijn Unravel en Unravel 2. Deze schattige game met Yarny heb ik heel wat keren gespeeld. Unravel 2 heb ik echt speciaal gekocht om samen met mijn gezin te kunnen spelen. De puzzels in de game zijn soms echt wel uitdagend, maar de wereld eromheen is zo prachtig en schattig dat je doorzet.

Linn: De eerste game die in mij opkomt met de letter U is Up! Op de PlayStation 3 heb ik deze Disney-game gespeeld. Het is ook één van de weinige games die ik meerdere malen heb gespeeld. Je kon spelen als Carl, Dugg, Russell of Kevin en herbeleefde zo scenes uit de film opnieuw.

Lisa: Ik kies voor Until Dawn, wat een interactieve survival horrorgame is uit 2015. Super spannende game, waarbij gebruik is gemaakt van bekende acteurs (waaronder Hayden Panettiere, Rami Malek en Peter Stormare) . Acht vrienden keren na een jaar terug naar de berg waar twee vriendinnen verdwenen en de situatie wordt al snel steeds onheilspellender. Keuzes die de speler maakt hebben invloed op het verloop van de game en vooral ook wie er wel en niet overleven. Eén van de meest spannende momenten is tegen het einde van de game, waarbij je doodstil moet zitten en de controller niet mag bewegen!

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.