Heb jij net als ik ook een berg spellen die je al een tijdje niet hebt aangeraakt? Tijdens Spellenspektakel krijg je de kans om ze nieuw leven in te blazen en tegelijkertijd een geweldig doel te steunen! De legendarische Bring ‘n Buy is weer terug en geeft jou de perfecte gelegenheid om die stofhappende spellen in je kast om te toveren in contant geld.

Hoe werkt het?
Op 4 en 5 november, tussen 10:00 en 13:00, kun je maximaal 10 van je ongebruikte spellen inleveren bij de intakel balie aan de zijkant van de Bring ‘n Buy stand. Meer dan 20.000 bezoekers van het Spellenspektakel krijgen de kans om jouw spellen aan te schaffen. Aan het einde van de dag, tussen 15:30 en 17:30, kun je terugkeren naar de stand om te zien hoeveel je hebt verkocht en om je onverkochte spellen op te halen.Wie weet verdien je op deze manier je entreekaartje terug en misschien zelfs wat extra’s, allemaal dankzij je eigen spellen!

Win-Win: verkoop je spellen en help een goed doel!
Wat deze editie van Bring ‘n Buy nog specialer maakt, is dat 10% van de 15% commissie die wordt ingehouden rechtstreeks naar Right to Play gaat. Deze organisatie zet zich in voor sport en spel voor kinderen die het minder goed hebben. Jouw spellen dragen dus bij aan een nobel doel en dat geeft het verkopen van je spellen een extra betekenis. Met de overige 5% help je Spellenspektakel Bring ‘n Buy mogelijk te maken. Wil je ook meedoen en een steentje bijdragen voor Right to Play? Volg dan deze link en download het Bring & Buy aanmeldformulier.

Tijdsplanning
10:00 – 13:00 Inleveren van je spellen bij de intake balie aan de zijkant van de stand. *
11:00 – 17:00 (rij sluit om 16:45) Winkelgedeelte is open om te shoppen.
15:30 – 17:30 Kom ontdekken hoeveel je hebt verkocht en haal je onverkochte spellen op.
Zondag 16:55 – Uitreiking aan Right to Play – ontdek het resultaat!
*09:30 – 10:00 Vrijwilligers en demo’ers mogen hun spellen al vanaf 09:30 inleveren.

Win vrijkaarten voor Spellenspektakel!
Doe mee met onze winactie via Instagram of Facebook en maak kans op twee vrijkaarten voor de zaterdag! Vertel ons welk spel je het liefst zou scoren tijdens Spellenspektakel 2023 en waarom. Wat maakt dat spel speciaal voor jou? Meer informatie lees je op onze socials. Veel succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.