Ontwikkeld door Indiesruption en uitgegeven door Blowfish Studios, belooft Vlad Circus: Descend into Madness een angstaanjagend 2D pixel-art horroravontuur te zijn dat je hart sneller doet kloppen. Net op tijd dus voor Halloween game-night.

De spookachtige geschiedenis van Vlad Circus
Terug in 1921 werd het geliefde Vlad Circus verwoest door een allesverwoestende brand, waardoor honderden levens verloren gingen en de overlevenden getekend werden voor het leven. Heftig! Acht jaar later ontvangen ze een mysterieuze uitnodiging van hun oorspronkelijke leider, en zo wordt het circus herenigd. Spooky!!

Verken Petrescu Manor als “Lazy Ollie”
Stap in de schoenen van Oliver Mills, beter bekend als zijn clownpersonage “Lazy Ollie”. Jaren in het Pennhurst Asylum hebben zijn herinneringen niet hersteld, maar wellicht kunnen oude vrienden en een verloren liefde daar verandering in brengen. Terwijl Ollie het spookachtige Victoriaanse landgoed verkent, is hij zich niet bewust van het sinistere geheim dat op het punt staat onthuld te worden.

Overleef de nachtmerries van Olie
Beheers de stress van Ollie en overleef gruwelijke hallucinaties terwijl je intrigerende puzzels oplost. Sta oog in oog met afschuwelijke gruwelen en herstel gemartelde herinneringen om de mysteries van die noodlottige dag te ontrafelen.

Diego C├ínepa, lead designer van Indiesruption zegt: “Vlad Circus: Descend into Madness koppelt een griezelige sfeervolle omgeving aan een beklemmend verhaal vol suggestieve vertellingen. Verrukt en verontrust door Ollie’s door trauma’s veroorzaakte nachtmerries zullen spelers tot het einde toe op hun tenen lopen.”

Vlad Circus: Descend into Madness is verkrijgbaar vanaf 17 oktober op PlayStation 4|5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en PC! Ben jij klaar om de spanning van ‘Descend into Madness’ te ervaren? Welke horror game speel jij dit jaar tijdens Halloween?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.