Wauw, we zijn al zo ver in het alfabet om bijna onderuit gehaald te worden door de letter Q!! Wat een lastige letter is dit, maar ik heb er eentje gevonden. Heb jij nog games met de letter Q?

https://i0.wp.com/waytoomany.games/wp-content/uploads/2021/08/2021082011092800-CEE4D522FE8C008BAB4481DA42147685.jpg?fit=1280%2C720&ssl=1

Patricia: Op een blauwe maandag heb ik eens Quake gespeeld. Het was niet mijn ding en daarom heb ik het eigenlijk niet weer gespeeld. Maar omdat ik hem toch eens heb gespeeld, vond ik dat ik hem zeker bij de Q mocht plaatsen. Maar eerlijk gezegd, ik wist ook echt geen andere game te benoemen.

Alena: Q*bert! Ik moet eerlijk zeggen dat ik verder ook niets met een Q ken. Maar ik vind Q*bert wel een goede keuze, met z’n toeterneus. In Q*bert moet je al springende een piramide van blokken in een bepaalde kleur veranderen. Ondertussen word je uiteraard aangevallen door verschillende vijanden. Q*bert had ook een prominente rol in de zeer vermakelijke film Pixels met onder andere Adam Sandler en Kevin James in de hoofdrol. 

Linn: een game verzinnen met de letter Q is heel erg lastig. Ik ga daarom ook een beetje valsspelen. Deze game moet namelijk nog uitkomen: Quilts and Cats of Calico. Als ware katten-madam moet deze er natuurlijk wel in komen. Toch komt deze titel niet helemaal uit de lucht vallen, want ik ben nog steeds intens gelukkig met het bordspel Calico. En, jazeker deze digitale versie is gebaseerd op dat bordspel.

JadziaSam: Hierbij ga ik voor nog een puzzelgame, namelijk Q.U.B.E. (2). Je ontwaakt in een buitenaards landschap en moet de wereld doorkruisen en manipuleren om andere overlevenden te vinden en de wereld te ontvluchten. Het is heerlijk om even tussen alles door een puzzel op te lossen.

Lisa: De enige game met de letter Q waar ik op kan komen is Quake, net als Patricia. Geen idee welke versie ik ooit gespeeld heb – ik denk Quake 4, want die groene voorkant komt me vaag bekend voor.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.