Boodschappen doen wordt momenteel veel leuker, want je krijgt nu namelijk gratis Disney-stickers cadeau. Bij iedere €10,- krijg je vier stickers en als je geluk hebt ook een tattoo!

Albert Heijn en Disney hebben in het kader van het 100-jarig bestaan van Disney de handen ineengeslagen. Bij iedere €10,- aan boodschappen krijg je een setje stickers die je in je Magische Kookboek kunt plakken. Dit verzamelalbum is los in de winkel te koop voor slechts €1,99.

Verzamelen is mogelijk tot en met 1 oktober. In totaal zijn er 100 stickers om in je boek te plakken. Er zijn normale stickers, stickers met geur, voelstickers, glitterstickers én holografische stickers. In ieder geval hebben ze er iets heel moois en bijzonders van gemaakt. Al je Disney-vrienden en helden komen voorbij: van de Prinses en de Kikker tot aan Inside Out en van Toy Story tot aan de Aristokatten. Voel de Disney-magie maar door je plakboek stromen.

Soms heb je extra geluk en krijg je een tattoo in je pakje. Er zijn in totaal 24 tattoos om te verzamelen óf natuurlijk op te plakken. Extra-extra geluk heb je als je een gouden ticket in je pakje aantreft. In dat geval maak je kans op een VIP-verblijf in Disneyland Parijs of één van de 1000 andere mooie Disney-prijzen.

Het album heet natuurlijk het Magische Kookboek en wij hebben het al vol enthousiasme over de stickers gehad, maar Chef Remy staat paraat om jonge chefkoks te helpen. Iedere pagina of eigenlijk iedere Disney-pagina met steeds een andere film of karakters die centraal staan bevat leuke weetjes, quizzjes en een recept!

Lekker kokkerellen met de koekenpaneieren van Rapunzel of de Empanadas van mama Coco. Zo worden de kleintjes topchefs in de dop of heb je voor jezelf weer eens een eenvoudig recept om te koken.

Snel volmaken dat boek dus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.