Behind the Sims is inmiddels toe aan de derde aflevering en geeft in ongeveer een kwartier tijd allerlei nieuws over De Sims in alle vormen. Niet alleen over De Sims 4, maar bijvoorbeeld ook The Sims Freeplay en Project René.

Ze trappen gelijk af met een pakket waar ik wel heel veel zin heb, namelijk een eerste blik op het Kokkerellen Maar Accessoirepakket. Dit pakket is ontwikkeld door een team in Europa, wat het pakket misschien wat meer herkenbaar maakt voor ons Europesen. Ze hebben namelijk ook items toegevoegd die ze in Amerika niet echt kennen. Naast voorwerpen zijn er ook nieuwe manieren om geld te verdienen, nieuwe Europese recepten, nieuwe manieren om te koken en natuurlijk CAS-items. Ook wordt het koken wat makkelijker gemaakt door nieuwe categorieën, zoals vegetarisch, zuivelvrij of zoetigheden. Donderdag 14 september is de volledige trailer voor dit Accessoirepakket te zien.

Het komende seizoen staat in het teken van Hustle & Bustle ofwel drukte. We zien rekeningen, huissleutels, een theepot in de vorm van een olifant en italiaanse gerechten. We kunnen een smakelijke stuffpack, een buurvriendelijk uitbreidingspakket en meer verwachten (waaronder het Kokkerellen Maar Accessoirepakket.

Leuk detail tijdens de aflevering is het bed met het hart als hoofdbord, ken je die nog? Ook bespreken ze wat achtergrondverhalen van Sims-families die al generaties lang mee gaan. Dit keer gaat het over Johnny Zest en de familie Landgraab. Ook leuk is dat ze elke aflevering een Simlish woord of uitdrukking voorbij laten komen. Vloeiend Simlish zal het niet worden, maar leuk om wat woorden te leren toch?

The Sims Mobile en The Sims Freeplay krijgen ook nieuwe content. The Sims Mobile krijgt het druk met Halloween, 100 jaren Hollywood en een nieuwe verhaallijn met een tuinkabouter. Altijd mooi. The Sims Freeplay krijgt content om Day of the Dead te vieren met muziek, eten en andere festiviteiten. Ook zijn er nieuwe pastelkleurige meubels beschikbaar om je huis wat zachter te maken en het uiterlijk van een zoete kauwkombal te geven.

Project René, waar veel, zo niet alle Simmers nieuwsgierig naar zijn. Het belangrijkste nieuws is dat Project René free-to-play zal zijn, zonder abonnement, zonder basisaankopen of energy-mechanics (die vind ik echt super irritant). Ze willen namelijk dat zoveel mogelijk mensen de game kunnen spelen. Het geld gaan we uitgeven aan DLC (naast gratis updates en content). Ze zullen belangrijke basis-ingrediënten zoals het weer gratis aanbieden, maar je kunt dan bijvoorbeeld een wintersportpakket kopen. Ze hebben al eerder gesproken over samen spelen met vrienden en daar zijn ze nog steeds druk mee bezig. Ook De Sims 4 wordt niet vergeten en krijgt de komende tijd nog genoeg updates.

Tot slot: er komt officiële Sims merchandise! Ze hebben alleen silhouetten laten zien van de items, maar later dit jaar krijgen we meer te zien. Genoeg nieuws dus, en de volledige aflevering kijk je terug op het officiële YouTube kanaal van The Sims. Hou de officiële kanalen en onze site dus goed in de gaten voor het laatste nieuws, want we gaan hier zeker nog meer over horen en schrijven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.