Er is eindelijk een nieuwe South Park game aangekondigd! South Park: Snow Day! belooft de coolste coöperatieve game te worden voor vier spelers. Moeten we ons opmaken voor veel schunnige grappen welke niet geschikt zijn voor kleine kinder–oogjes en oortjes. Tot nu toe weten we nog weinig alleen dat sneeuw goed is!

Door de jaren heen zijn er al diverse South Park-games uitgebracht. South Park: the Stich of Truth en South Park: the Fractured but Whole voor de PlayStation en XBOX waren daarbij de meest in het oog springend en zijn later nog opnieuw uitgebracht voor de Nintendo Switch. Heerlijke games vol grappen. De verwachting is dan ook dat South Park: Snow Day! ook weer vol hilariteit zit.

Ook al is de reveal trailer zeer kort, we kunnen toch al wel het één en ander er uit opmaken. Cartman draagt zijn Grand Wizard King-outfit en ook de andere kids in de trailer dragen fantasy-kleding. Dit lijkt alvast te zeggen dat we een fantasy-achtige game kunnen verwachten. Persoonlijk kreeg ik wat Lord of the Rings-vibes. Het verhaal speelt zich af tijdens een Amerikaanse sneeuw-dag waarin de kinderen vrij zijn. Cartman roept uitgebreid: “Snow is Good!”

Extra informatie die THQ Nordic naar buiten heeft gebracht is dat je Cartman, Stan, Kyle en Kenny kunt vergezellen in drie-dimensionale glorie! Ze vieren de meest magische dag in het leven van een jong kind: een sneeuwdag! Met tot drie vrienden battle je je een weg door de besneeuwde straten en probeer je de wereld te redden en uiteraard te genieten van de school-vrije dag!

Zoek de sneeuw op in 2024, want dan verschijnt South Park: Snow Day! voor de PlayStation 5, Xbox Series, Nintendo Switch en PC.

© THQ Nordic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.