Wow een game bedenken met de letter I, het is een van de letters die ik tot het laatst heb weten uit te stellen omdat ik hem zo lastig vond. Maar uiteindelijk heb ik een game gevonden die ik ook nog eens heb gespeeld, dat het een casual game is, is niet zo erg toch?
Islandville: A New Home op Steam
Patricia: Een game is een game toch? Deze week deel ik Islandville: A New Home. Wat? Precies die, misschien ken je hem, misschien ook niet. Voor degene die nieuwsgierig zijn, bij deze een link naar Islandville op Steam. Dit timemanagement spel heb ik ook nooit eerder hier op de website over geschreven. Je reist door verschillende type landschappen heen en de problemen die je tegenkomt los je op, natuurlijk!Alena: Ik heb net geluncht, dus het eerste wat mij te binnen schoot was I am Bread. In deze heerlijk frustrerende game ben je een stukje brood en moet je jezelf naar de toaster brengen. Je wil natuurlijk geen smerig broodje zijn, dus je moet zo schoon mogelijk naar de toaster bewegen met een combinatie aan knoppen. Niet per se makkelijk, maar wel een leuke game!
Linn: It Takes Two! Een geniale game in coop-mode. Coop is waarschijnlijk toch wel mijn favoriete genre. Het verhaal, de game zelf, de humor is in één woord fantastisch. Ik kan echt niet wachten op een vervolg. Na het grote succes kan dat ook eigenlijk niet anders.Amber: Dit is de eerste letter die lastig is voor mij. It takes two heb ik ook gespeeld en was erg vermakelijk, maar die heeft Linn al voor mij weggekaapt. Dan kies ik voor Infamous, een spel waar je ineens superkrachten krijgt en je moet zien te overleven in een apocolyptische wereld. Er zijn geruchten dat er misschien wel een remake aan zit te komen.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.