De zomer is ver te zoeken, daarom dat we deze ook merendeels binnenshuis besteden. Netflix is dan natuurlijk ideaal in deze flutzomer. In augustus krijgen we ook weer diverse nieuwe releases, dus tijd om uit te zoeken welke we op onze wishlist gaan zetten.

Eerlijk gezegd heeft ondergetekende in juli niet enorm veel op Netflix gekeken. Schlafende Hunde, Barracuda Queens, What’s Your Number, Bird Box Barcelona, Paradise, Poker Face, the Deepest Breath en Missing: the Lucie Blackman Case en the Witcher. Stuk voor stuk waren het interessante titels om te kijken, maar hoogstandjes kunnen we helaas niet van spreken. Hopelijk worden we in augustus wel weer van onze stoel geblazen.

Depp V Heard
Het is wellicht één van de meest veelbesproken rechtzaken in Showbizz-land, die tussen Amber Heard en Johnny Depp. Over en weer werd er met modder gegooid. Netflix komt vanaf 16 augustus met een heuse documentaire over de zaak.

One Piece
Van deze serie wordt enorm veel verwacht, mede ook omdat de kosten voor het maken van de serie bizar hoog waren. De populaire anime-serie wordt opnieuw uitgebracht met “echte” mensen en ook nu gaan ze op zoek naar schatten. Zal deze anime-real-life-versie wel goed uitpakken? Je ziet het vanaf 31 augustus.


Bardot
Vanaf 23 augustus gaat er een Franse serie van start die zich verdiept in het leven van de iconische Brigitte Bardot. We duiken in de jaren 50 waar deze legende in opstand komt en haar vrije ideeën deelt.

Heart of Stone
Gal Gadot speelt de hoofdrol in deze nieuwe Netflix original-film. Ze bezit een bijzonder wapen: kunstmatige intelligentie die voorspelt wat mensen gaan doen. Vanaf 11 augustus kun je zien hoe dit gaat aflopen in deze bloedstollende actiefilm.

Missing
Het internet laat soms meer weten dan je wilt. Wanneer June haar moeder vermist is probeert ze de waarheid te achterhalen en dit doet zij onder meer door technologische snufjes online te gebruiken. Of dat nu zo slim is zie je vanaf 23 augustus.

Zombieverse
Koreaanse series zijn populair op Netflix en ze komen dan ook in bosjes tegelijk. Vanaf 8 augustus zie je ZombieVerse. Een reality-wedstrijd waarin zombies heel Seoul hebben overgenomen. Aan de mensen om slim en fit genoeg te zijn om tegen de zombies te kunnen strijden. Dit wordt ongetwijfeld weer bizar.

The Monkey King
Toch nog even een leuke animatie waarin goden, draken, monsters en een evenbeeld de revue passeren. Een gloednieuwe Netflix-original met in de hoofdrol een aap, een meisje én een stok! Je ziet de film vanaf 18 augustus.

Meer interessants: kijk nu een hele berg aan Mission Impossible-films of de hele Twilight Saga. Geniet keer en keer opnieuw van Grease of duik in het leven van Elton John met Rocketman, beide muzikale films zijn te zien vanaf 15 augustus. En… in augustus kun je verder met het tweede deel van the Lincoln Lawyer seizoen 2.

Toch lijkt het nog vrij rustig te zijn deze maand. Zouden we in september enorme klappers kunnen gaan verwachten? We gaan het zien!

© Netflix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.