Na het zien van de film, Barbie, het schrijven van de review en het zien of er ook een beetje merchandise is rondom de film heb ik mijn ogen uit mijn hoofd zien rollen. Er is zoveel leuks! Een aantal van mijn favorieten deel ik uiteraard erg graag met jullie.

De Funko POP!, wie kent ze niet? Deze poppetjes zijn gemaakt van verschillende personages voor diverse films en ook nog eens uitermate geschikt om te sparen. Haal je ze dan wel of niet uit de verpakking? Zo gaan er eind september/begin oktober ook een aantal Funko POP! uitkomen naar aanleiding van de Barbie film.

Er verschijnen verschillende Barbie uitvoeringen. Barbie in haar roze western outfit, Barbie als president, Barbie in haar gouden glitter dans outfit en natuurlijk mogen we Ken niet vergeten.Als eerste hebben we POP! Western Barbie (72637) in haar mooie roze cowgirl outfit. Richtprijs €16,00.Wat is Barbieland nu zonder de POP! President Barbie (72638)? Richtprijs €16,00.


Dat we voor elke activiteit een andere outfit nodig hebben is ook geen verrassing met POP! Gouden Disco Barbie (72635). Richtprijs €16,00.


Zoals al gezegd, mogen we onze POP! Western Ken (72636) niet vergeten. Samen met Western Barbie zijn ze toch een fantastisch setje? Richtprijs €16,00.


Dan is er nog een speciale uitgave van POP! Albums Dolly Parton – Backwoods Barbie (64040).  Deze wordt zo geleverd dat je heb aan de muur kan hangen. Richtprijs €27,00.

De Funko POP! Barbie kan je bestellen via de officiële website van funkoeurope.com.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.