Het is juni, de zon schijnt uitbundig. Toch hebben we helemaal geen tijd om buiten in de zon te zitten, want het is echt mega-release-maand op Netflix! The Witcher, Black Mirror, Never Have I Ever. Oeioeioei, het wordt een hete zomer voor de beeldbuis.

Deze maand komen er releases uit waar we echt al behoorlijk lang naar uitkijken, dus date-nights in plaats van op het terras gewoon thuis voor de buis. In mei hebben we ook al behoorlijk wat gekeken, wat te denken van: A Tourist’s Guide to Love, Missing: Dead or Alive, Fijn Weekend, King of Collectibles, Mijn Vader is een Vliegtuig, MH370: the Plane that Disappeared, The Mother, Faithfully Yours, El Silencio en Trial by Fire. Het absolute hoogtepunt: Queen Charlotte. Deze serie is wellicht nog wel beter dan Bridgerton zelf!

Op naar juni, want we kunnen stiekem gewoon niet wachten natuurlijk op de vervolgen van deze series!

The Witcher
Geralt van Rivia vervolgt zijn weg. Zij het dit keer helaas wel in twee delen, want Volume 1 is te zien vanaf 29 juni en Volume 2 vanaf 27 juli. Gelukkig zijn seizoen 4 en 5 ook al aangekondigd, hoewel we daarin wel een wisseling van de wacht plaats vindt. Bepaalde puzzelstukjes lijken in ieder geval in seizoen 3 op hun plaats te gaan vallen.

Black Mirror
Als we ergens verwachtingsvol naar hebben uitgekeken is het toch wel Black Mirror. Heel lang was het stil. Bandersnatch stamt inmiddels ook alweer uit 2018. Zet de popcorn maar vast klaar, want vijf gloednieuwe, bizarre afleveringen zijn te zien vanaf 15 juni. De tip: zeker niet alles achter elkaar kijken. Kijk een aflevering, laat deze bezinken en kijk een aantal dagen later een volgende. Alvast een voorproefje? Kijk dan hier de trailer:


Never Have I Ever – Seizoen 4
Iedereen die mijn Netflix-avonturen en tips volgt weet inmiddels hoe lyrisch ik ben over Never Have I Ever. Dolletjes natuurlijk, maar ook huilen geblazen, want het is het slotseizoen. Nog één keer de avonturen van Devi Vishwakumar. Snik, dat wordt bingen vanaf 8 juni.

Vortex
Een Franse Sci-Fi-serie waarin virtual reality centraal staat. De vrouw van een politie-agent is om het leven gekomen bij een mysterieus ongeluk. Hij legt opnieuw contact met haar via virtual reality, maar of dat nu zo’n slimme zet is zie je nu op Netflix.

Oei, ik Groei
Een serie van Nederlandse bodem met onder meer Sallie Harmsen en Soy Kroon in de hoofdrol. Het ouderschap is onvoorspelbaar en dat zal menig ouder kunnen beamen. In deze serie zie je deze heel onvoorspelbare kanten nog eens extra uitgelicht. Oei, ik Groei is te zien vanaf 9 juni.

Skull Island
Een Japanse animatie waarin het allemaal draait om Skull Island. Een groep ontdekkingsreizigers strandt midden in de Stille Zuidzee en komt terecht op een eiland vol angstaanjagende wezens, waaronder Kong! Je ziet de serie vanaf 22 juni.

Meer bingemateriaal: Extraction 2 met Chris Hemsworth zie je vanaf 16 juni, de slotstukken van Riverdale zijn wekelijks te zien en je kunt nu een Spider-Man marathon houden met film 1 t/m 3. De verfilming van de game Assassin’s Creed is te zien vanaf 10 juni, geniet van de natuur in Our Planet II vanaf 14 juni en geniet van de Whitney Houston movie vanaf 22 juni.

Genoeg leuks, grote klappers! Veel bingewatch-plezier deze maand!

© Netflix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.