Ren nu meteen naar de Lush! Voor de echte geeks is er nu een hele toffe lijn: Super Mario. De loodgieter zien we vanwege de Super Mario Bros. Movie nu overal en nergens én zelfs bij de Lush! Power up your bathing en laat je letterlijk onderdompelen in heerlijke Super Mario-geuren.

Voor deze supertoffe collectie werkt Lush samen met Nintendo + Illumination’s The Super Mario Bros. Movie. De bad- en doucheproducten zijn gelimiteerd dus wees er zeker snel bij. Welke items je allemaal kunt shoppen? We laten het je weten!

Question Block

Allereerst is daar de onmiskenbare Question Block. Een heerlijke 2 in 1 bath bomb. In ieder blok, verkrijgbaar in zes verschillende soorten vind je een zeperige power-up met een eigen unieke combinatie van geur en kleur. Op moment van schrijven is dit product helaas uitverkocht, maar ze zijn bij Lush druk bezig om nieuwe te maken.

Gold Coin

Goud en honingzoet dat is de Gold Coin soap.Je shopt hem voor €7,-.

Bowser

Bowser Jelly-time! Een pittige shower-jelly. Knusse kaneelbladolie, frisse limoen en zoete benzoë; Bowser eat your heart out. Je shopt de Bowser voor €9,-.

Luigi

Groen is van Luigi. Een verfrissende douchegel vol sinaasappelolie en opbeurende Neroli. Voeg daar aan toe een frisse dosis appelsap. De Luigi showergel shop je vanaf €10,-.

Mario

Cola onder de douche!? Jawel het is mogelijk met de Mario douchegel. Vers granaatappelsap en Perzische limoenolie komen samen in een fruitig schuim met colageur. Hallelujah! Je shopt de Mario douchegel vanaf €10,-.

Princess Peach

Wordt meegezogen naar een zoete droomwereld vol perzik en ananas. Deze heerlijke body-spray van Princess Peach is te koop voor €40,-.

Princess Peach

Een jelly vol perziksap, kalmerend zeewier en opbeurende litsea cubeba. Als Mario hier niet wilt van wordt? De Princess Peach jelly is te koop vanaf €9,-.

Wat een lijn! De Female-Gamers-redactie wordt al helemaal wild van al die heerlijke geuren verstopt in de zeepjes en douchegels. Voor welke ren jij nu naar de winkel? Of bestel je natuurlijk vanuit je luie stoel op de website?

Copyright © 1995–2023 Lush Retail Ltd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.