Je koopt een leeg album en die kun je vol met stickers plakken. Zo gaat het met de Panini-plakboeken die al heel wat jaren meelopen. Je koopt een boek of starterspakket en pakjes met losse stickers en het verzamelen kan beginnen. Het nieuwste verzamelalbum is van Super Mario!

Mario is overal en nu dus ook te verzamelen met stickers in een prachtig verzamelalbum van Panini. Je koopt een starterspakket waar het verzamelalbum in zit, een speciale kaart en 4 pakjes met stickers. In ieder zakje stickers zitten 5 stickers. Het starterspakket is te koop voor €4,99. De losse pakjes met stickers kosten je €0,90 cent per stuk.

Kun je je hier nu totaal niets bij voorstellen? Bekijk dan de volgende video:

Het album zit barstensvol scènes uit de Mario games, waaronder Super Mario 3D World, Mario Party Superstars, Super Mario Odyssey en Super Mario Maker 2! Daarnaast vind je in het album diverse puzzels, quizzen en leuke weetjes. Laat je vriendjes en vriendinnetjes mee genieten dankzij postkaarten die je kunt maken. Met speciale glinsterende stickers maak je toffe kaarten, uitnodigingen en noem maar op.

Extra bijzonder zijn de diverse varianten van stickers. 64 van de stickers die je kunt verzamelen hebben een witte rand. Heb je geluk dan zijn ze te verzamelen met een rode rand. In gemiddeld één op de 10 zakjes is een sticker met een rode rand te vinden. De ultieme heilige graal van dit verzamelalbum vind je in gemiddeld één op de 20 zakjes en dat is een sticker met een gouden rand.

Iedere sticker heeft een bepaald nummer die correspondeert met een nummer in het boek. In totaal zijn er 176 stickers om te verzamelen. Reken maar uit… De Panini-stickers sparen is enorm leuk natuurlijk, maar je bent zo’n 75 euro verder mocht je je hele album vol hebben. Daar bij komend is het dat je je kind (of jezelf natuurlijk) iedere week een paar zakjes kunt geven en hij of zij weer vol enthousiasme het album probeert vol te stickeren.

De starterspakketten, losse zakjes en andere pakketten, waaronder boosterboxen zijn onder meer te koop via Nedgame, Game Mania en in diverse Primera’s.

© Nintendo. 2023

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.