Het voorjaar is begonnen en traditiegetrouw betekent dat in menig huishouden dat de grote zomerschoonmaak ook weer van start is gegaan. De bloemetjes komen uit de grond, de vogeltjes fluiten weer en we willen allemaal ons huis spik en span maken voor de zomer. Een absoluut voldaan gevoel krijg je wanneer je in PowerWash Simulator de allersmerigste omgevingen helemaal schoon spuit.

Maak alvast een plekje stofvrij voor de boxed edition van de ultieme schoonmaakgame die op 13 juni 2023 verschijnt. Voor de fans van het eerste uur verschijnt er een gratis Muckingham-uitbreiding. Het is tevens het begin van een spannende roadmap waarin we nog meer content kunnen verwachten de komende periode.

Noem het bezigheidstherapie, hersenloze meditatie of wat je dan maar ook wilt. Je zorgen worden letterlijk weggespoeld onder hoge druk. Bouw je eigen reinigingsbedrijf op en zorg er voor dat alles er weer spik en span uit ziet.

Met de gratis uitbreiding de Mucikingham Files, welke vanaf 18 april verkrijgbaar is, ga je terug naar de Mauka Aitu Desert waar een Solar Water Plant staat te wachten om van al het zand te worden ontdaan. Zorg dat ze weer shinen als nooit tevoren. In het groen van Muckingham bederft een smerige foodtruck het uitzicht. Zorg dat deze er weer als nieuw uit ziet.

In de loop van 2023 kun je op roadtrip en ga je locaties ver buiten Muckingham verkennen. Hiervoor komen speciale pakketten en updates beschikbaar. Over het gehele jaar kun je meer gratis content en extra DLC’s verwachten. Immers schoonmaken blijft niet bij één keer, want na verloop van tijd is alles natuurlijk weer helemaal smerig.

Heerlijk hogedruk-reiningen zonder druk. PowerWash Simulator is nu verkrijgbaar voor de Xbox, PC, PlayStation 4 en 5 en de Nintendo Switch. De fysieke versie verschijnt op 13 juni voor de PlayStation.

© FuturLab®

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.