Het heeft even geduurd, maar CampZone is eindelijk terug. Na drie jaar noodzakelijke pauze gaat het leukste kampeerfeest deze zomer weer van start.

Op CampZone draait het allemaal om een gezellige tijd met je medekampeerders. Dit kan door samen te gamen, te genieten van Cosplay of de beste gamestrategieën te delen bij de barbecue. Voorheen vond CampZone plaats in Biddinghuizen, maar ze zijn nu verplaatst naar Zoetermeer. Iets minder centraal, maar vast niet minder gezellig!

Dit jaar pakt CampZone weer lekker groot uit,zodat iedereen kan genieten. Iedereen is vrij om eigen materiaal mee te nemen voor het gamen. Je neemt dan alles mee wat je normaalgesproken ook mee zou nemen naar een LAN-party. CampZone zorgt ervoor dat je toegang hebt tot het supersnelle 10 Gbit netwerk en een supersnelle verbinding. Je kunt vervolgens met je setup je eigen games spelen, samen met anderen gamen of je kunt meedoen met een toernooi. Het programma voor dit jaar is nog volop in de maak, maar het is in ieder geval bekend dat er een Beat Saber toernooi zal zijn!

Bron: Duh-Events

Voor wie even niet wil gamen zijn er ook andere activiteiten. Je kunt bijvoorbeeld mee doen aan zeepvoetbal, een silent disco, de populaire pubquiz of een XL videogame (zie foto hieronder). Maar misschien ben je ook wel een echte Cosplayer en deel je graag jouw creaties met anderen. Daar is ook aan gedacht met een speciale Cosplay wedstrijd. Voor de Hackers is er de Hackzone, waar je bijvoorbeeld kunt werken aan het bouwen van robots.

Het belangrijkste aan CampZone is dat voor iedereen gezellig is. Er wordt voldoende georganiseerd, zodat er voor iedereen iets leuks tussen zit. Ook voor de gamers die wat minder met anderen willen doen is er voldoende ruimte om lekker in je eigen bubbel en toch in aanwezigheid van anderen te kunnen gamen. Er is geen minimum leeftijd, dus je kids kunnen ook mee. Bovendien kunnen ervaren kampeerders hun eigen spullen meenemen, maar kun je er ook van alles kopen en huren via de ticketshop. Ook chill, je kunt eten laten bezorgen als je geen zin hebt om te koken. Maar nog gezelliger is natuurlijk om een barbecue mee te nemen en misschien wel je nieuwe vrienden uit te nodigen voor een burger.

CampZone 2019 Aftermovie (bron: Duh-Events)

Had je nog geen zomervakantie geboekt? Heb je nu zin gekregen om met je vrienden te gaan kamperen? Of wil je misschien nieuwe mensen ontmoeten? Dan is het tijd om een ticket te kopen voor CampZone. CampZone vindt plaats van 28 juli tot en met 7 augustus in Zoetermeer. Tickets koop je hier en meer informatie over CampZone vind je op de officiële site. Je kunt CampZone natuurlijk ook volgen via instagram, Facebook, Twitter en Discord.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.