Tijdens het spelen van een game op je console wil je natuurlijk een lekker plekje hebben om te zitten. Een relaxte houding heeft de voorkeur, toch? Nu is mijn oog gevallen op de Gamestoel van BluMill waarbij er ook nog een speaker en koptelefoonaansluiting in de stoel is verwerkt voor optimaal gameplezier.

De speakers zijn ingebouwd en op hoofdhoogte waardoor het geluid optimaal te beleven is. Zo zit je midden in het avontuur waar je je op dat moment bevindt, in je game. Via de ingebouwde bluetooth kan je makkelijk je mobiele telefoon, game controller, tv of ander apparaat aansluiten. De bluetooth heeft een bereik van maximaal 10 meter. Aan de zijkant, onderaan de stoel, kan je het geluid makkelijk bedienen. Let op dat je wel batterijen mee besteld, vier stuks AA-batterijen.

Ik ben alleen wel bang dat je er minimaal twee moet aanschaffen, samen gamen is natuurlijk veel leuker en zeker als je samen relaxt op een gamestoel zit. Een klein nadeel kan zijn dat je de gamestoel niet van tevoren kan testen omdat hij alleen online aan te schaffen is. Toch beloven de ergonomische zitkussens ervoor dat je geen las krijgt van je rug. Hij is namelijk volledig gewatteerd, wat mij doet denken aan een donzige wolk, en vanwege de microvezel zitting is de stof ademend en geventileerd.

Het hoeft geen sta-in-de-weg te zijn omdat je hem dubbel kan klappen en makkelijker op kan bergen. Hoewel je hem met zijn 9,6 kg beter kan laten staan, voor je je een breuk tilt, plus dat het uitnodigend staat als je vrienden op bezoek komen. Je kan meteen plaatsnemen.

De kleur is alleen beschikbaar in zwart en rood. Beschikbaar vanaf dinsdag 14 maart 2023 online bij de Action. De BluMill gamestoel is te koop met een richtprijs van €69,95 via deze link Gamestoel Action.

Zie jij jezelf er al op zitten?

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.