De eerste maand van het jaar zit er al weer op. Voor velen was het een maand om lekker binnen te zitten onder een dekentje en te genieten van het mooie aanbod van Netflix. De dagen worden gelukkig alweer langer en langzaamaan gaan we nu meer richting de lente kruipen. Netflix blijft lekker bezig en ook in februari kunnen we weer wat toppers verwachten. We hebben weer een aantal mooie tips voor je.

In januari is er weer aardig wat gebinged in huis. Alice in Borderland seizoen 2, Rogue Agent, Totenfrau, Pestkop, That 90´s Show, Knives Out, Glass Onion: A Knives Out Mystery en the Pale Blue Eye stonden op het programma. Een mooi rijtje aan met name films met als absoluut hoogtepunt het tweede seizoen van Alice in Borderland. Op naar februari, want welke films en series gaan we zeker op onze watchlist zetten?

You – Seizoen 4, part 1
Seizoen 4 van het razend-spannende You gaat op 9 februari eindelijk van start. De eerste 5 afleveringen van het seizoen kun je bingen en de laatste 5 afleveringen verschijnen precies een maand later. Welk stalkingsgedrag zal Joe in dit seizoen gebruiken?

Outer Banks – Seizoen 3
De Pogues zijn terug! Hoewel, niet bij hun familie maar op een onbewoond eiland. Welke avonturen ze dit seizoen gaan beleven en of ze van het eiland kunnen ontsnappen zie je vanaf 23 februari.

True Spirit
Alleen de wereld rondzeilen? Gebaseerd op het ware verhaal van Jessica Watson probeert een Australische tiener als jongste persoon ooit deze droom te verwezenlijken. Of het lukt zie je vanaf 3 februari.

Last Christmas
Kerstfilms kijken hoeft echt niet alleen in december. Op 2 februari verschijnt Last Christmas met in de hoofdrol niemand minder dan Emilia Clarke. Kerstelf Kate gelooft niet in al de poespas van Kerstmis, maar dankzij Tom zou ze zo maar eens haar van gedachten kunnen veranderen.

Girls5Eva
Vanaf 1 februari kun je meteen meerdere seizoenen bingen van Girls5Eva. Bij toeval stuitte ik op een trailer en ik was meteen geïnteresseerd. De serie draait om een meidengroep uit de jaren 90 die na een enorme hit in de vergetelheid raakte. Dankzij een rapper die hun muziek gebruikte krijgen ze de kans op een comeback, zei het wel 20 jaar later. Dit belooft hilarisch te worden!

Unlocked
Een reuze-spannende serie met een wijze les: verlies nooit, maar dan ook nooit je mobiel. Gelukkig vindt Na-Mi hem terug, maar er is iets veranderd… Jun-yeong heeft het apparaat in handen gehad en laat hij nu net iemand zijn die misdaden pleegt met behulp van mobieltjes. Deze spannende Koreaanse serie is te zien vanaf 17 februari.

Meer tips voor februari: een docu over een hond met een trustfonds in Gunther’s Millions zie je vanaf 1 februari, tieners die een vloek ongedaan proberen te maken in On My Block: Freeridge is te zien vanaf 2 februari en het Nederlandse drama Stromboli zie je vanaf 3 februari. Bullet Train is gebaseerd op een boek en bevat Brad Pitt als hoofdrolspeler en zie je vanaf 4 februari, romantiek in Your Place or Mine vanaf 10 februari en klassieker the Quick and the Dead zie je vanaf 15 ferbuari.

Veel binge-plezier en tot volgende maand!

© Netflix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.