Nog hééééél eventjes geduld! Hogwarts Legacy verschijnt eindelijk bijna! De redactie kan ook absoluut niet wachten om met het grote avontuur aan de slag te gaan. Tot nu toe hebben we een aantal teasers en trailers gezien, maar daar is het toch eigenlijk wel een beetje bij gebleven. Tijd om de balans op te maken, wat verwacht onze redactie van de game waar al zo lang naar uitgekeken wordt?

Patricia:
Ik merk dat mensen best gehyped zijn erover. Door het Female-Gamers team, en alle berichten erover, moet ik zeggen dat ik licht nieuwsgierig ben. Ik hoop dat het een volwaardige game is waar elke Harry Potter-fan zijn of haar hart bij kan ophalen. De graphics verwacht ik wel een hoop van. Of ik het ook ga spelen? Dat weet ik nog niet. Eerst de reacties binnen het team maar even afwachten. Het kriebelt wel!

Linn:
Tot nu toe heb ik gemengde gevoelens gehad over Hogwarts Legacy. Het wordt breed uitgemeten in de media, er is veel uitstel geweest en het is een grote open wereld. De angst heerst dat het geheel toch een beetje gaat tegenvallen. Eerlijk gezegd ben ik van plan om eerst even reviews af te wachten of te hopen op een demo. Ergens ben ik een beetje bang dat mijn motion sickness behoorlijk op gaat spelen en dan zou het natuurlijk zonde zijn om er een euro of 60 aan te spenderen. Wel hoorde ik kort geleden dat je katten kunt aaien in de game. Toen was ik wel deels om en dacht ik dat moet ik ook! Uiteindelijk gaat het om de game zelf natuurlijk. Stiekem hoop ik de magie van de boeken opnieuw te kunnen beleven, maar eerst even de mening van de die-hards in ons team afwachten, hoewel stiekem vrees ik dat ik ze een aantal weken niet te spreken krijg omdat al hun tijd wordt opgeslokt doordat ze Zweinstein aan het verkennen zijn.


Alena:
Ik heb wel hoge verwachtingen van Hogwarts Legacy! Ik hou van Harry Potter en ook van open wereld RPG, alleen vind ik games als Skyrim of Demon Souls veel te ingewikkeld. Ik hoop dan ergens ook dat dit wat beter bij mij past, want dit soort games blijven toch wel erg interessant. Ook hoop ik heel veel bekende elementen van de boeken en films tegen te gaan komen. Niet alleen personages, maar ook bijvoorbeeld herkenbare situaties of bekende zinnen die uitgesproken worden. Ik heb in ieder geval heel veel zin om de wereld van Hogwarts Legacy te gaan verkennen!

Lisa:
Ik moet zeggen dat ik nog niet heel veel beelden van Hogwarts Legacy heb opgezocht en gezien, maar ik hoop natuurlijk dat dit dé Harry Potter-game gaat worden waar de fans op gehoopt hebben. Het idee dat je je eigen tovenaar(es) kan maken is natuurlijk ontzettend gaaf en ik hoop dat de speler genoeg vrijheid krijgt om bepaalde keuzes te maken. Op grafisch vak liggen de verwachtingen hoog; volgens mij waren de minimale aanbevolen specs erg fors, maar wie weet. Verder hoop ik dat de game ook boordevol easter eggs zit voor spelers die de boeken gelezen hebben, en die de films hebben gekeken, maar dat zal denk ik wel snor zitten.

Witchy:
Ik heb me niet echt verdiept in de game. Maar wat ik meegekregen heb lijkt deze game wel echt heel erg gaaf. De graphics zijn eg mooi. Ik was vroeger een enorme Harry Potter fan. Ik hoop dat de vibe van de films en boeken terug komt in de game. Hij staat hier stiekem toch wel op mijn lijstje van games die ik graag wil. De Harry Potter games van vroeger waren soms knap lastig. Het lijkt me wel heel prettig om de vrijheid te hebben.

JadziaSam:
Ik hoop op een heerlijke open wereld waarin ik mij kan onderdompelen in de Harry Potter sferen. Al vanaf het eerste Harry Potter boek ben ik een groot fan! Ik heb de boeken meerdere keren gelezen zowel in het Engels als in het Nederlands. J.K. Rowling schreef zo ontzettend prettig dat ik tijdens het lezen van haar boeken mij kon verliezen in de wereld van Harry Potter. Ik hoop dat Hogwarts Legacy datzelfde gevoel bij mij kan oproepen. Zodat ik na een lange dag ‘s avonds op de bank kan ploffen en in de wereld van Harry Potter kan duiken. Rondlopen als een heksje die bij Ravenklauw is ingedeeld.

Dan nu de hamvraag: wat verwacht jij van Hogwarts Legacy?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.