De HEMA, je komt er voor je taarten en gebak, wellicht je baby-spulletjes of een leuk klein cadeautje. De laatste jaren is de HEMA steeds hipper geworden en compleet van het oubollige, suffige imago afgestapt. Tegenwoordig wil je gezien worden met alles wat je bij de HEMA geshopt hebt.

De laatste tijd zijn ze behoorlijk bezig met een opmars aan ludieke en bijzondere producten, wat te denken van de Tompouce-kruidnoten of zelfs Tompouce-bier. Hang je hele boom vol met Takkie-kerstversiering of scoor je schoolspullen tegenwoordig bij de HEMA, omdat de Schoolcampus van V&D er niet meer is. Nu gaat de HEMA nog dieper in op het assortiment met heuse 18+- speeltjes. Wellicht dat de winkel hiermee een groot taboe wil doorbreken.

Een samenwerking tussen HEMA en EasyToys is een feit. Er wordt ingezet op sexual wellness met de nieuwe lijn intieme speeltjes. Op de website is de lijn verkrijgbaar onder de noemer HEMA intimiteit, op deze manier hoef je niet een kwartier alle gebruiksaanwijzingen te lezen terwijl er om je heen rennende kinderen zijn en er volop taarten en gebakjes worden verkocht.

Niets te verbergen bij de HEMA? Het assortiment is verkrijgbaar in alle 285 filialen. De collectie wordt niet verborgen, maar is gewoon te vinden in het Mooi- en Gezond schap waardoor het zeker mogelijk is dat nieuwsgierige 3 á 4-jarige enthousiast met de vrolijke verpakkingen aan kunnen komen lopen.


De lijn bestaat uit een vibrerend eitje met afstandsbediening (verstop hem eventueel voor je partner!), een love rabbit vibrator, een love bullit vibrator, glijmiddel, een love together giftset, massage glijmiddel en condooms. Dit alles ook voor een schappelijk prijsje, zodat ook ieder met een klein budget aan haar genot kan komen.

Waarom nu een artikel hierover op Female-Gamers zou je denken? Ook vrouwelijke gamers hebben zo nu en dan behoefte aan ontspanning en seksualiteit. Of zoals HEMA dat zelf heel mooi zegt: om even helemaal op te laden. Een potje gamen kan natuurlijk behoorlijk uitputtend en vermoeiend zijn en met deze collectie kom je absoluut in hogere sferen.

Ren jij nu naar de winkel voor het vibrerende eitje voor €22,50?

© HEMA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.