Zoals we een tijdje geleden al tijdens de Behind The Sims Summit konden zien, zouden we weer een reeks nieuwe DLC voor De Sims 4 krijgen dit jaar. Ook vorige week lanceerde De Sims al een sneak preview van wat we dit seizoen kunnen verwachten. Nu hoeven we eindelijk niet meer te speculeren over de nieuwe Kits die nu al beschikbaar zijn!

Er wordt altijd druk gespeculeerd over de DLC wanneer EA weer eens een voorproefje geeft. Voor de Kits leek het wel vrij duidelijk, iets met ondergoed en iets met toiletspulletjes. Fijn dat dit ook blijkt te kloppen, want vanaf nu zijn De Sims 4 Simtimates Collectie Kit en De Sims 4 Badkamerspullen Kit verkrijgbaar. Laten we eerst eens kijken naar de Simtimates Collectie Kit. Hier draait het allemaal namelijk om het saaie basegame ondergoed te vervangen voor leuker en meer spannend ondergoed.

Voor deze kit heeft EA samengewerkt met MeUndies om verschillende items te ontwerpen die wat meer lijken op het ondergoed wat we graag dragen. De nieuwe items hebben leuke printjes die meer individualiteit en persoonlijkheid weergeven en dat is nu net waar MeUndies ook voor staat. Het is belangrijk voor zowel MeUndies als De Sims dat mensen, en Sims, zich zelfverzekerd over hun lichaam en kleding voelen. De nieuwe items zijn geïnspireerd op de modetrends van vandaag en zijn bedoeld om je Sims een flinke boost in het zelfvertrouwen te geven.

Dan is er ook nog De Sims 4 Badkamerspullen Kit, die mij eindelijk die kleine frutsels voor de badkamer gaat geven. Ik ben altijd op zoek naar leuke items om rond mijn wasbak te plaatsen, maar het bleef toch altijd weer bij die standaard parfumflesjes, tandenborstel en föhn. Nu mogen we meer rommel maken (of het netjes opruimen) met bijvoorbeeld make-up en borstels laten, extra opberglades, muurstickers voor kinderen of een kunstgebit. Voor iedere leeftijd is er dus wel wat te vinden in deze nieuwe Kit, dus tover je saaie badkamer snel om tot een badkamer waarin geleefd wordt.

Ik word ook echt blij van de elektrische tandenborstels, handdoeken aan de muur (beter dan die saaie, suffe dingen die we al hadden) en de leeg geknepen tube tandpasta. Beide Kits bieden weer heel veel mogelijkheden om de leefomgeving van je Sims verder te personaliseren. Minder saai ondergoed en minder saaie badkamers, wat wil een mens nog meer. Lekker in je nieuwe ondergoed in de badkamer rommelen natuurlijk!

De Sims 4 Simtimates Collectie Kit en De Sims 4 Badkamerspullen Kit is nu verkrijgbaar voor pc, Mac, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.