Wii Sports was bij de lancering van de Nintendo Wii een grote hit. Met Switch Sports heeft Nintento geprobeerd het kunstje opnieuw te doen, maar proberen met een meer verspreide aanpak om spelers aan zich te binden. Weet Golf de spelers te verleiden?

Eerder dit jaar was de release van Switch Sports waar je direct zes sporten voor je kiezen kreeg, te weten: voetbal, tennis, badminton, volleybal, chambara en bowling. Nintendo beloofde toen al dat het hier niet bij bleef, maar dat er meer sporten op komst waren. Het populaire golf is nu via een gratis software-update toegevoegd aan de line-up.

Sla de ballen op maar liefst 21 holes onder meer bekend uit Wii Sports. Je kiest een cub, je houdt de wind goed in de gaten en je zwaait met je Joy-Con als een echte golfclub. Spelen doe je niet alleen, maar kan tot wel vier spelers lokaal of je gaat online met je vrienden en familie waarbij je tot wel achter spelers tegelijk kunt spelen. Online kun je meedoen aan een heus golftoernooi. Zorg er wel voor dat je de minste slagen maakt, want dan ga je door naar de volgende ronde. De speler die tijdens de ronde namelijk de meeste slagen maakt, wordt geëlimineerd.

De uitdaging ligt natuurlijk met name in het spelen van de sporten, maar er is meer! Je sportmaatjes of Mii-personages kun je naar eigen smaak aanpassen en je kunt accessoires toe te voegen om ze helemaal eigen te maken. Strijd je online tegen spelers dan kun je nieuwe voorwerpen vrijspelen en daar zijn nu Gold-accessoires aan toegevoegd.

Ga jij je slag slaan met golf? Download dan snel de gratis update in de Nintendo e-Shop. Wie weet wordt jij wel de nieuwe Tiger Woods!

© Nintendo Co., Ltd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.