Je kent het wel: in huis liggen vele klusjes op je te wachten. Wie gaat het klusje in huis uitvoeren? Het blijft ongetwijfeld een enorme strijd. Gelukkig is er een oplossing: het op een speelse manier oplossen dankzij Kids Vs. Parents. Oftewel gamend bepalen wie uiteindelijk het “vervelende” klusje gaat klaren.

Wie doet de afwas? Wie laat de hond uit? Wie haalt de stofzuiger door het huis? Wie ruimt de tafel op? Wie ruimt de kamers op? Er zijn altijd ontelbare klusjes in huis die gedaan dienen te worden. Zijn er vrijwilligers voor deze klusjes? Waarschijnlijk niet, dus levert het dikwijls ongewenste discussies op. Hoe kun je nu eerlijk bepalen wie de verantwoordelijke voor het klusje is? Daarvoor is Kids Vs. Parents in het leven geroepen. Door middel van meer dan 50 mini-games komt een uiteindelijke “winnaar” uit de bus die de taak op zich krijgt om bijvoorbeeld de hond uit te gaan laten.

Bang om te verliezen? Als ouder zijnde heb je wellicht het idee dat je niet opgewassen bent tegen die bekwame kinderen. De spelbesturing is zeer eenvoudig, het enige dat je hoeft te doen is het schudden, richten en draaien van de joy-con.

Bepalen wie vanavond de tv-programmering op zich neemt? Zo werkt het:


De 50 mini-games zijn onderverdeeld in vier spelmodi:
– Droomhuis: beklim de verdiepingen van het huis van dromen en krijg je mooiste kamer en geniet voldaan van een dutje. Meerdere mini-games volgen elkaar op. Bereik je als eerste de top van het huis en win! Pas wel op, want soms krijg je een bonus of een straf. Kies het volgende mini-spel of speel de volgende ronde op één been.
– “Familie”-uitdaging: het winnende team krijgt een beloning en het verliezende team een token. Bedenk zelf leuke en vervelende uitdagingen die geheel bij het gezin passen.
– Puzzle Master: ieder voor zich en alleen de beste komt uit de bus.
– Oefenen: alle games oefenen. Je wilt natuurlijk wel goed voorbereid ten strijde gaan.

Uitmaken wie het klusje gaat klaren wordt op deze manier op een eerlijke manier. Ga jij deze speelse manier toepassen in huis?

Kids Vs. Parents is nu beschikbaar voor de Nintendo Switch.

© Just For Games

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.