Stel je een toekomst voor waar we naar een andere planeet moeten verhuizen en de industrie een belangrijke of misschien wel de enige bron van inkomsten en bestaan is. Dan moet je een manier zoeken om de industrie op te laten bloeien en wat is er nu sneller en gestroomlijnder dan spoorwegen?

In RAILGRADE heb je de regie over een industriële kolonie op een buitenaardse planeet. Je moet alle grondstoffen van de planeet benutten zodat jouw kolonie ervan kan leven en kan groeien. Dat betekent dat je grondstoffen moet verbouwen, ze moet inzetten voor je bevolking en voor andere producten en je ze moet transporteren. De spoorwegen van planeet aarde zijn dan ook een goede bron van inspiratie voor dit transport. Je zult alleen creatief moeten bouwen om optimaal gebruik te maken van je omgeving.

Door missies te voltooien breidt het spoornetwerk steeds verder uit en leer je hoe je de industrie en de grondstoffen van je planeet moet gebruiken. Je kunt sporen zelfs in lagen bouwen, zodat de grondstoffen naar de juiste industrie worden gebracht. Ook zul je treinen moeten verbeteren, zodat ze sneller en meer kunnen vervoeren. RAILGRADE combineert daarmee het bouwen van spoorwegen met grondstofmanagement. Strategisch denken is daarmee een vereiste voor het spelen van RAILGRADE.

“De lancering van RAILGRADE is een hele speciale dag voor ons en we zijn enthousiast om het met de wereld te delen” zegt Daniel Dressler, oprichter van Minakata Dynamics. “We kijken er naar uit om spelers creativiteit en strategie te zien combineren tot eigen unieke netwerken verspreid over de planeet.” Pak de WD40 dus maar uit de kast en smeer de wielen, want RAILGRADE heeft spelers heel wat te bieden. RAILGRADE is nu beschikbaar in de Epic Games Store en Nintendo eShop. Meer informatie over RAILGRADE vind je op de officiële website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.