In de afgelopen maanden heb ik weer de nodige screenshots gemaakt van Sims-fans die in de Facebook groepen een vraag stellen. Op zich is daar niets mis mee, maar soms moet ik toch wel even kijken of ik in de juiste groep zit of niet. Het gewone leven is soms al pittig, wat denk je dan van een virtueel leven dat jij mag aansturen?
1. Samenzweerderig; lopen die hier rond?


2. Alles wordt duurder..


3.  Ik wou dat ik dat uit kon zetten.


4. Laat iedereen toch in zijn waarde?


5. Uh, peuterpubertijd?


6. Misschien heeft hij trek?


7. Maar, is die er ook als ik hem boven mijn hoofd zou willen?


8. sul, sukkel, sufferd? Taalbarrière.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.