Ook al heet de game Calme, je dient toch echt wel een lange adem te hebben. Pas na 2024 staat de release gepland voor deze schattige 3D avonturengame welke zich afspeelt in een dorpje op een klif.

Het kleine dorpje Calme wordt bewoond door mensen, maar ook beestmensen, paddenstoelvolk en vele andere zeer bijzondere wezens. Ontwikkelaar Nonohara Works geeft over de game het volgende aan: “The story takes place in a small cliff town named “Calme”. At the bottom of the cliff is the horizon of a cloud sea that never clears. Above the cliffs is a haze far off in the distance. In this town, echoes with the lively shouts of Cloudsea hunters. What is the truth behind the mysterious cloud sea and the town? This is the story of the unique inhabitants of this harsh but beautiful cliff town.”

Ben je benieuwd naar de eerste beelden? Kijk dan hier:

Een prachtig stadje vol bijzondere inwoners. Welke geheimen en mysteries zou Calme bij zich dragen. De eerste trailer, ook al is hij in het Japans, laat al zien dat er een hoop ontdekt dient te worden (waaronder de prachtige aangrenzende wolkenzee) en vele conversaties plaats gaan vinden. Ongetwijfeld leiden deze tot opdrachten, waardoor je meer en meer te weten komt over het bijzondere stadje en haar inwoners. Het geheel voelt enigszins Harvest Moon-achtig aan, maar of dit echt het geval is zullen we ongetwijfeld in latere updates over de game gaan horen.

Met nog zo’n 2 jaar op de teller tot de officiële release is er tot nu toe nog maar weinig over de game te vertellen. Wel is het zeker van groot belang om deze interessante game op je radar te houden, want het ziet er zeer zeker schattig, verslavend en absoluut game-waardig uit. Wordt vervolgd… Calme staat voor nu gepland voor na 2024 en zal uitgebracht worden voor de Nintendo Switch en de PC.

©︎ 2022 NONOHARA WORKS

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.