Dragon Quest is inmiddels legendarisch en kan zich tot de absolute pareltjes onder de games rekenen. Inmiddels zijn er al diverse spin-offs uitgebracht, waaronder Dragon Quest Builders. Nu kunnen we daar Dragon Quest: Treasures aan toe voegen.

Dragon Quest: Treasures is een waar paradijs voor schatzoekers. Broer en zus Erik en Mia (zij verschenen eerder al in DRAGON QUEST XI: Echoes of an Elusive Age) dromen er van om over de hele wereld naar schatten te zoeken. We zetten koers naar Draconia om legendarische schattenjagers te worden. In deze spin-off van Dragon Quest ga je monsters rekruiten om samen een fantastisch avontuur te beleven. Gebruik je trouwe fortune finder om bergen loot te verzamelen, alleen deze schatten zijn regelmatig niet gemakkelijk te bereiken. De monsters zijn je ideale bondgenoten om de wereld van Draconia te verkennen. Spring bijvoorbeeld op Slimes om naar grote hoogte te springen of hang aan een Dracky om afgronden te overbruggen. Help je monsters in de strijd tegen vijanden. Heb je de schatten uiteindelijk binnen dan is het tijd om terug te keren naar je basiskamp en je zuurverdiende beloningen te innen. Deze schatten verzamel je niet voor niets, want met de opbrengst kun je je basiskamp uitbreiden en je schatzoek-level verhogen.

De gloednieuwe trailer van Dragon Quest: Treasures zie je hier:

Je ziet het al in de trailer: er is genoeg te zien, te beleven en te ontdekken in Dragon Quest: Treasures. De vraag is echter of deze release net zo’n groot succes wordt als Dragon Quest Builders deel 1 en deel 2. Ga jij mee op schatten-avontuur met Erik en Mia? Het is mogelijk vanaf 9 december.

© Square Enix Ltd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.