“Say hey! HEY! Shin Chan. Problemen maken daar houd-ie van. Say hey! HEY! Shin Chan. Overtreed de regels wanneer het maar kan. Af en toe dom,meer dan stom. Maar daar geeft hij echt niet om. Shin Chan!” Wie is er niet opgegroeid met deze (eigenlijk zeer slecht) geanimeerde bengel die zich absoluut niet schaamde om zijn achterwerk te tonen. Deze Shin-Chan krijgt nu een eigen Europese van de game in de vorm van Shin-chan: Me and the Professor on Summer Vacation -The Endless Seven-Day Journey.

Een mondvol deze titel die bol zal zitten van de net door de beugel kunnende grappen. Van de serie was al bekend dat hij vaak net op het randje zat en ouders van nu zullen zich ongetwijfeld wel twee keer achter hun oren krabben voordat ze hun kroost naar Shin-Chan laten kijken. De game is al uit in Japan en zal binnenkort ook op de Europese markt verkrijgbaar zijn.

De trailer zie je hier (let op: hij is wel in het Japans):

Wat we absoluut mee kunnen geven is dat Shin Chan (en zijn hond) exact lijken op de Shin Chan zoals we hem kennen. Wel zal de game wat aangepast zijn op de moderne tijd en zal hij ongetwijfeld iets minder vaak zijn billen laten zien. Hij zal zich tijdens zijn vakantie voorbeeldig gaan gedragen door te gaan vissen, ochtend-gymnastieken, vrienden maken, klusjes uitvoeren en meer, althans dat hopen we dan. In ieder geval hopen we wel van harte dat hij het grootste gedeelte van de game zijn mond gesloten houdt, want man daar kwam toch maar een kabaal uit. Desondanks wordt het ongetwijfeld nostalgie ophalen tijdens het spelen in een getemperde versie.

Shin-chan: Me and the Professor on Summer Vacation -The Endless Seven-Day Journey verschijnt in augustus voor de PlayStation 4 en de Nintendo Switch. Durf jij het aan om deze game te gaan spelen of heb je vroeger een trauma opgelopen door deze animatieserie?

©Usui Yoshito/Futabasha・SHIN-EI Animation・TV Asahi・ADK ©Neos Corporation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.