Netflix duikt in de games, dit gegeven wisten we al eerder, maar tot nu toe was het aanbod nog wat beperkt. Nu zijn er maar liefst 4 nieuwe games toegevoegd, en daar zit zeker wat leuks tussen!

De nieuwste games die nu beschikbaar zijn voor iOS- en Android-toestellen zijn: Dragon Up (East Side Games), Moonlighter (11 Bit Studios), Townsmen – A Kingdom Rebuilt (HandyGames) en Exploding Kittens – The Game (Exploding Kittens Digital).

Dragon Up
In Dragon Up dien je draken te verzamelen om het koninkrijk te redden. Uitbroeden, je draken upgraden en vervolgens je koninkrijk uitbreiden. Dit is de game in een notendop. Dankzij toverdrankjes en diverse kaarten kun je je draken trainen.

Townsmen – A Kingdom Rebuilt
Houdt de inwoners van een middeleeuws stadje tevreden door financiële beslissingen te maken. In deze mobiele versie van de bekende game begin je klein en bouw je steeds verder totdat je een enorme middeleeuwse metropool hebt. Manage zowel je grondstoffen als je onderdanen.

Moonlighter
In Moonlighter kruip je in de huid van een winkeleigenaar. Overdag verkoop je spullen, maar ‘s nachts onderzoek je grotten en versla je monsters. Een fijne role-playing-game.

Exploding Kittens
Last but not least een heuse klapper: Exploding Kittens. Iedereen kent ongetwijfeld wel het bekende kaartspel. In de basis speelt de game hetzelfde en je kunt zowel solo als tegen je vrienden spelen. Volgend jaar verschijnt ook een Netflix-serie over Exploding Kittens. Wij zijn al reuze benieuwd.

Om te kunnen spelen ga je naar het Netflix Games tabblad op je mobiel. Vervolgens kun je de game gratis downloaden in de App-store of Google Play- Store. In totaal kent het Netflix- game-aanbod nu 22 titels. Ongetwijfeld wordt dit aanbod de komende tijden nog verder uitgebreid. Welke game ga jij spelen?

© Netflix 2022

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.