Voor vele spelers is De Sims 4 nog steeds hét spel om te spelen, dus nieuwe updates en DLC zijn altijd erg welkom. Terecht dat er na zoveel jaren natuurlijk ook wensen vanuit de spelers zijn en met deze nieuwtjes worden een aantal ervan ook vervuld.

We beginnen met de aanpasbare voornaamwoorden, wat voor heel veel Simmers ontzettend fijn is. Waar je voorheen een geslacht kon kiezen, kun je nu kiezen uit zij/haar, hij/hem, zij/hen of het helemaal aanpassen. Zoals je in de afbeelding hieronder ziet, krijg je bij het invullen voorbeelden te zien van hoe je jouw keuzes terug zal zien in verschillende berichten in de game. In eerste instantie zal het alleen in het Engels werken, omdat ze er zeker van willen zijn dat de juiste voornaamwoorden worden gekozen tijdens het spelen. Zo filteren ze de komende tijd alle foutjes eruit en zullen ze het stap voor stap uitrollen naar andere talen. Het is in ieder geval een fantastische stap in de richting van diversiteit!

Er komen ook twee nieuwe Kits aan, namelijk de Maanlicht Chic Kit en de Kleine Kampeerders Kit. Zoals je ziet zijn beide Kits gericht op nachtelijke avonturen. In de Maanlicht Chic Kit zitten vele nieuwe kledingstukken die geïnspireerd zijn door Parijse internetsensatie Paola Locatelli en hedendaagse jeugdige mode uit de Franse stad van de liefde. Het stimuleert in ieder geval om er met je Sims op uit te gaan en misschien wel een fijne date te scoren. De Maanlicht Chic Kit is nu verkrijgbaar.

De Kleine Kampeerders Kit richt zich op de jonge Sims en laat de kleintjes samen met het hele gezin genieten van de natuur. Sims kunnen spelletjes doen, creaties maken en zelfs een doe-het-zelf fort in elkaar zetten! Hiervoor hoef je niet het wild in, maar kun je gewoon de achtertuin omtoveren tot kampeerparadijs. De Kit bevat vele nieuwe schattige meubels, kampeeruitrustingen (minder saai dan degene die we al hadden) en veel speelgoed. Ook de Kleine Kampeerders Kit is nu verkrijgbaar.

Tot slot is er dan nog nieuws over een nieuwe gamepack, namelijk Weerwolven! Weerwolven staan al heel lang op het wensenlijstje van vele Simmers en er zijn dan ook al verschillende mods voor gemaakt. Nu komt er dan een officiële gamepack, dus laten we kijken of dit alles is waar we op hebben gehoopt. Simmers verkennen de mysterieuze wereld van Moonwood Mill en ontdekken de overlevering en geheimen van hun nieuwe weerwolfleven. Sims kunnen hun nieuwe dierlijke aard omarmen (of bestrijden), ‘s nachts huilen nadat ze zijn getransformeerd, zich aansluiten bij roedels en in razernij ontsteken bij het zien van de volle maan. Weerwolf-Sims kunnen hun lotgenoten ontmoeten of in hun eentje proberen de nacht door te komen. Tijd om je innerlijke weerwolf te ontdekken.

Naast de nieuwe gameplay zijn er ook weer vele nieuwe objecten beschikbaar voor Creëer-een-Sim en het bouwen. Zo zijn er verschillende mystieke ramen, deuren en meubelstukken en decoratiemateriaal die helemaal bij het thema passen. En in de CAS kun je nieuwe kledingstukken vinden, wilde haarstijlen, een wolven-onesie en heel veel littekens om het mysterie rond het verhaal van je Sim nog groter te maken. Het lijkt in ieder geval een mooie Game Pack te worden. Nog eventjes wachten, De Sims 4 Weerwolven Game Pack is vanaf 16 juni beschikbaar en staat al klaar voor pre-order.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.