Het is alweer mei, 2022 gaat in sneltreinvaart voorbij. Gelukkig kunnen we weer meer leuks buiten de deur doen, maar er is natuurlijk ook genoeg binnenshuis te beleven mét Netflix. In mei kunnen we echt met een énorme klapper aan de slag. Weet je nog niet welke? We gaan het je zeker vertellen!

De afgelopen maand heb ik veel uitstapjes gemaakt naar andere streamingsdiensten. Je vraagt je soms af hoe je nog je weg kunt vinden in al dat aanbod. Op Netflix stond uiteraard Bridgerton seizoen 2 op het program. Het is nu wachten op seizoen 3, maar wat was het weer een genot om naar te kijken. Verder hebben we mini-serie Pieces of Her en de allernieuwste van Harlan Coben genaamd Houvast gebinged. Helaas was die laatste, in tegenstelling tot de andere series van de auteur, niet waar ik op hoopte. We zijn de maand geëindigd met de film Wrong Turn, een andere versie van die waar ik vroeger enorm dol op was.

Op naar mei, want we hebben weer een aantal klappers in petto.

Loin du Périph
Een film met Omar Sy (Intouchables / Lupin) in de hoofdrol staat natuurlijk garant voor succes. Vanaf 6 mei zie je de actie-komedie waarin twee agenten een moord op moeten lossen.

Stranger Things seizoen 4
Jaaaaaaaaaaaa, eindelijk kunnen we verder smikkelen van deze mega-hit. Vanaf 27 mei kun je de eerste afleveringen van seizoen 4 bingen. Do we need to say more? No! We krijgen ein-de-lijk antwoord op die mega-cliffhanger.

Clark
Het bizarre verhaal van Clark Olofsson. Deze Zweedse misdadiger, gespeeld door Bill Skarsgård, was de inspiratie voor het Stockholm-syndroom. De mini-serie is vanaf 5 mei te zien.

Senior Year
Een film met de queen of comedy Rebel Wilsson: Senior Year. Na een mislukte stunt raakt een cheerleader in coma en ontwaakt maar liefst 20 jaar later. Te zien vanaf 13 mei.


Nog niet genoeg tips? Bekijk dan ook zeker nog even dit mooie overzicht:

Nog wat last-minute tips:
Who Killed Sara seizoen 3 is te zien vanaf 18 mei, de actie-film John Wick: Chapter 2 zie je vanaf 1 mei en de mini-serie Blood Sisters kijk je vanaf 5 mei. Seizoen 6 van Workin’ Moms zie je vanaf 6 mei, John Wick: Chapter 3 vanaf 17 mei en F*ck de Liefde 2 vanaf 20 mei. Nog een laatste uitsmijter: wil je oude tijden herbeleven, kijk dan Jackass 4.5 vanaf 20 mei.

Hoewel het aanbod wat karig is heb je genoeg ruimte om al deze klappers in de maand mei te bingen.

© Netflix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.