Na twee jaar corona heeft menig persoon een flinke behoefte om de corona-kilo’s er af te sporten. Ideaal is het natuurlijk als je twee vliegen in één klap slaat door én bezig te zijn op je console en ook lekker aan beweging doet: in dat geval kun je nu aan de slag met Let’s Get Fit!

Dat fit worden gaat niet zomaar natuurlijk, je hebt er een hoop energie, doorzettingsvermogen en puf voor nodig. De lat ligt hoog, want Let’s Get Fit biedt je 100 verschillende fitness-oefeningen, kant-en-klare en aangepaste workouts en nog veel meer.

De release-trailer zie je hier:

Kom van die bank af en bewegen maar! Met de speciale Sport Straps in combinatie met je Joy-Con-controllers haal je het optimale uit je workout. Dankzij nauwkeurige bewegingsherkenning voer je de oefeningen correct uit wat weer voor effectieve en veilige trainingssessies zorgt.

Train op je eigen manier: even een snelle workout of ga gefocust aan de slag waarbij je je op een specifieke spiergroep richt. Dankzij de vele oefeningen zit er altijd een perfecte workout bij die volledig aan jouw wensen voldoet.

Als je wilt zien hoe andere speler presteren, kun je de online-klassementen bekijken. Want een beetje competitie is goed voor je motivatie, toch? Als je een nieuwe routine in je leven wilt invoeren, kun je de in-game-kalender gebruiken om je workouts te plannen en regelmatig te trainen.

Denk je nu als beginneling zijnde van dat gaat mij nooit lukken? Think again, ook jij kunt dit! Beginnende spelers krijgen uitgebreide instructies, zelfs als je nog nooit aan fitness hebt gedaan. Plug in, play en work out!

Let’s Get Fit is vanaf heden exclusief verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

© Voxler
© Exkee
© Ravenscourt

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.