Tijd voor een feestje! Of eigenlijk meerdere, want we hebben twee jaar aan feestjes in te halen. Ga er dus maar even goed voor zitten, of staan, of springen: de hysterische Rabbids hebben 50 knotsgekke party-games in petto.

De Rabbids gaan een ritje maken in hun wasmachine, maar dat verloopt toch even ietsjes anders. Op mysterieuze wijze worden de Rabbids getransporteerd naar een mythologische wereld vol chaos, welke geïnspireerd is op de klassieke Chinese roman Journey of the West. Verwacht een multiplayer game vol chaos waarin het hoofddoel is om je weg naar huis te vinden.

Met maar liefst 50 minigames kun je de strijd met je vrienden en familie absoluut aan gaan. Neem gekke poses aan, werp tegenstanders omver, verzamel chilipepers, laat je dansmoves zien en dat is nog maar een kleine greep uit wat er allemaal te beleven valt. Kindvriendelijk is de game ook zeer zeker, want de moeilijkheidsgraad is aan te passen en de favoriete minigames kunnen in eigen afspeellijsten gezet worden.

Voor Rabbids: Party of Legends iet Ubisoft zich inspireren door de traditionele Chinese beeldtaal en mengde integrale onderdelen van de Chinese cultuur met de luchthartige, vreemde, en soms oneerbiedige aard van de Rabbids. Het verhaal in de game is verdeeld over vier delen en ieder beslaan ze een ander gebied op het speelbord en ga je op avontuur door een ander deel van het mythische rijk.

Veel meer is er op dit moment nog niet bekend over de game. De vraag is echter of dat wel nodig is, want een partygame wijst zich immers vanzelf en daarnaast is er niets leuker dan volledig verrast te worden door de diversiteit aan minigames.

Let’s get the party started vanaf 30 juni, wat dan is Rabbids: Party of Legends verkrijgbaar voor de Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en Stadia. Ook is de game backwards compatible en daardoor speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

© 2022 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.