Het gele mannetje Pac-Man loopt al behoorlijk wat jaren mee. Flashback naar de jaren 80 als het gaat om de eerste Pac-Man game waarin je al happend je door een level begeeft en uiteindelijk alle hapjes naar binnen dient te hebben gewerkt. Deze klassieker blijft natuurlijk tijdloos en heeft zich al in vele vormen en maten laten zien. Tijd dus voor een Pac-Man Museum, in digitale vorm dan!

In Pac-Man Museum+ ga jij zelf het museum voor Pac-Man bouwen. Je kunt er genieten van maar liefst 14 verschillende Pac-Man-games. Het gehele oeuvre komt dus absoluut voorbij, van de klassieke Pac-Man tot Pac-Man Championship en zelfs Pac-Man Battle Royale waarin tot maar liefst vier spelers tegelijk kunnen spelen. Benieuwd hoe dat er uit ziet, bekijk dan hier de trailer:


Extra leuk: vijf games worden voor het eerst toegevoegd, waaronder Pac Motos, Pac’n roll Remix en Pac-in-Time. In de game-arena kun je kiezen welk spel je wilt spelen en daarnaast kun je het museum naar eigen wens volledig aankleden. Wanneer je speelt scoor je punten en daarmee kun je nieuwe items kopen om je museum te decoreren. Er zijn te veel items om op te noemen en dus te sparen, van wanddecoratie tot aan statues. Dit alles onder het genot van het welbekende hyperactieve Pac-Man-deuntje.

Vervelen is er absoluut niet bij, want door de vele keuzes die het museum je biedt is er altijd een game te spelen. Natuurlijk is er ook een uitdaging om te spelen tegen de wereldwijde top, kun jij hun verslaan? Fans van het vroege en late uur kunnen hun lol op met hun favoriete gele held.

Pac-Man Museum+ verschijnt op 27 mei 2022 voor de Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 4 en PC. Ga jij een rondje (of natuurlijke meerdere) wandelen door het spectaculaire museum?

PAC-MAN MUSEUM™+& ©BANDAI NAMCO Entertainment Inc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.