We kunnen weer met zijn allen rond de tafel plaats nemen. Wat is dan leuker dan dit onder het genot van een leuk spelletje te kunnen doen? De diverse Crime Scenes uitgegeven door Selecta zijn hier de ideale breinbrekers voor. Los gezamenlijk een interessante case op als ware Sherlock Holmessen.

De Crime Scenes hebben plaatsgevonden in vier grote wereldsteden, te weten, Moskou, Helsinki, Londen en Brooklyn. Beleef een verhaal, duik in de scène en los puzzels op! Gezien de duistere settingen ligt de speelbare leeftijd op vanaf 18 jaar.

Crime Scene: Brooklyn
Niet opnieuw! Er is wéér een moord gepleegd in Brooklyn, NY City. Trek je detective-jas aan en ga op onderzoek op de plaats delict. Kijk in alle gaten en hoeken, want je zou zomaar eens een spoor of bewijs daar kunnen vinden. De antwoorden liggen in ieder geval vlak voor je neus.

Crime Scene: Helsinki
Finland is o-zo veilig en toch had niemand kunnen bedenken dat deze brutale misdaad hier plaats zou vinden. De openbare veiligheid is in gevaar, dus is het zaak om het bewijs te doorzoeken en deze misdadiger met een voorliefde voor wraak te stoppen!

Crime Scene: Londen
Niemand die het verhaal van Jack the Ripper niet kent, blijkbaar is er iemand die deze geschiedenis wilt herhalen? Loop door de straten van Whitechapel en kom er achter wat echt is en welke dingen slechts schijn lijken.

Crime Scene: Moskou
Een dubieuze nachtclub in Moskou. In de toiletten wordt een lichaam gevonden. Wie is deze persoon? Hoe is deze persoon hier terecht gekomen? Corruptie alom en de leugens en geheimen vliegen je om de oren. Kun jij je hoofd koel houden?Je kunt de Crime Scenes alleen spelen, maar nog leuker is natuurlijk met een grotere groep. Een case los je hopelijk in ongeveer twee uurtjes op. Spelers dienen echter wel 18 jaar of ouder te zijn.

Alle vier de Crime Scenes liggen nu in de winkels. Durf jij een zaak op te lossen?

© Selecta
© Tactic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.