Een cadeautje van Nintendo! Altijd mooi natuurlijk. Meerdere keren per jaar geven zij Games op Proef uit waarbij je een week lang kunt proeven van een game. Aan jou om daarna natuurlijk te besluiten of je de game aanschaft of niet. Dit keer Ultimate Chicken Horse.

Ultimate Chicken Horse dus… Een knotsgekke party platformer vol kippen, paarden en noem maar op. De bedoeling is om je tegenstanders in de weg te zitten. Je gaat dus vol aan de slag met het bouwen van een level en dit vol zetten met obstakels en dodelijke vallen. Alles om er voor te zorgen dat je tegenstander het niet red tot het einde van het level. Red jij het wel en je vrienden niet? In dat geval scoor je punten. Speel online of lokaal en bedenk steeds weer nieuwe manieren om je dierenvrienden dwars te zitten.

Benieuwd hoe Ultimate Chicken Horse er precies uit ziet? Kijk dan hier:


De game is t/m 15 februari 2022 gratis te downloaden en te spelen via de Nintendo e-Shop (klik). Je hebt hiervoor wel een Nintendo Online Lidmaatschap nodig. Ben je vervolgens enthousiast geworden dan kun je de game ook na 15 februari blijven spelen wanneer je de game met een flinke korting aanschaft.

©2020 Clever Endeavour Games

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.