Gamen in stijl, wie wil dat nu niet? Met de Play.The.Palette van OPI kun je nu ongegeneerd gamen zonder gêne met een toffe kleur, of natuurlijk kleuren op je nagels. Voor deze collectie is het bekende nagellakmerk de samenwerking aangegaan met Xbox. Deze toffe naggellakjes wil je allemaal in je collectie!

Level up your nails! Gamen in stijl, wie wil dat nu niet? Met de Play.The.Palette van OPI kun je nu ongegeneerd gamen zonder gêne met een toffe kleur, of natuurlijk kleuren op je nagels. Voor deze collectie is het bekende nagellakmerk de samenwerking aangegaan met Xbox en de beschikbare kleuren hebben allemaal een toepasselijke naam gekregen.

Met deze hippe kleurtjes kun je optimaal aan het voorjaar beginnen. De collectie bestaat in totaal uit 12 kleuren, ieder hebben ze een game-gerelateerde naam. Take your nails to the next level! Uiteraard kunnen je er zelf nog een finishing Xbox-touch aan geven met creatief nailart design.

De kleuren die beschikbaar zijn en hun bijbehorende game-gerelateerde namen:
– Pixel Dust: glitter roze
– Racing for Pinks: felroze
– Quest for Quartz: shimmery mauve
– Suzi is My Avatar: koraal
– Trading Paint: oranje
– Heart and Con-soul: glinsterend rood
– The Pass is Always Greener: pastelgroen
– Sage Simulation: dromerig mintgroen
– You had Me at Halo: Paars
– Can’t CTRL Me: paars/rozig
– N00berry: mintblauwe
– Achievement Unlocked: diepblauw

De nagellakjes van O.P.I. zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de bekende OPI verkooppunten, waaronder Douglas. Ga jij ze scoren? Laat het ons vooral weten en vooral ook voor welke kleur jij zou gaan, want wij kunnen absoluut niet kiezen.

© OPI Nederland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.